Şimdi Ara

KINGSTON XS1000 2TB HARİCİ SSD [SIFIR - 1 Adeti 4.000 TL]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
54
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 KINGSTON XS1000 2TB HARİCİ SSD [SIFIR - 1 Adeti 4.000 TL]

KINGSTON XS1000 2TB HARİCİ SSD [SIFIR] KINGSTON XS1000 2TB HARİCİ SSD [SIFIR - 1 Adeti 4.000 TL] 

> Bana hediye edilen 2 adet Kingston'ın Xs1000 2TB modelini henüz bandını bile çıkartmadan tamamen orijinal haliyle hiçbir yere düşürülmeden çarptırılmadan satıyorum. Gönül rahatlığıyla inceleyebilirsiniz, ciddi alıcıysanız dilediğinizce kontrol edebilirsiniz, test yapabilir veya seri numarasını kontrol edebilirsiniz.

> Görsellerde gözüktüğü gibi bandı dahi üzerinde hiçbir şekilde açmadım. Bilgisayarcı veya toptancı değilim, dediğim gibi hediye geldi ve ihtiyaç fazlalığından ötürü satmak istiyorum. Herkese hayırlı alışverişler dilerim. Son fiyattır, ilginize.

-> Elimde 2 adet aynı üründen olduğundan ötürü ilanın devamlılığı ve israftan kaçınmak adına yeni bir ilan açmamayı düşünüyorum. <-

Güvenilirlikle alakalı sorunlarınız olursa yazmaktan çekinmeyin, yaklaşık 9-10 yıldır DonanımHaber forumunun takipçisiyim, ilan açmak için hesap açmak nasip oldu. Daha önce bir başka teknolojiyle alakalı forum sitesinden de ikinci el ürün sattığım oldu, sarı ve açık kırmızı renkli ikinci el satış platformlarından da yıllardan beri birçok ürün satmışlığım var, referans göstermemi dilerseniz yazabilirsiniz, hiçbir zaman işime hile karıştırmadım. Bir başka sitenin linkini aktarmamda sakınca olup olmadığını bilmediğim için özel olarak iletişim kurarak anlaşabiliriz.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 4000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Temmuz 2026 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.