Güvenli midir, ilk defa yapacağım. Diablo III almayı düşünüyorum, Battle.net'de 20 Euro, Black Friday'de indirime girseydi oradan alacaktım ama girmedi. Bazı Türk Sitelerinde de 45-50 TL civarında satılıyor. Kutulu hali bile hala 80-90 lira neredeyse 5 sene olmasına rağmen oyun çıkalı. Acelem yok Kış İndirimlerini de beklerim ama Euro'nun durumu ortada %50 indirim bile görse yine 40 lira civarına gelecek. Kinguin'de 38 TL ye buldum ama Buyer Protection'ı (7 küsur lira) devre dışı bırakınca. Bu şekilde almak riskli midir, satıcı Buyer Protection'ı etkinleştirmediğimi görüp beni kazıklamaya çalışır mı? Satıcı bu, bu arada:https://www.kinguin.net/merchant/2434359/ (%100 olumlu diyor geri dönüşlerde) Daha ucuza veya aynı paraya daha güvenli olarak alabileceğim başka bir yer varsa da tavsiyelere açığım.
Merhaba
Güzel indnirmlerde Kinguin'den alışveriş yaparım şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Aldığım bütün oyunlar sağlam çıktı.
Bunlardan görüntüleri bir şey olacağını sanmam ama sonuçta internet ortamı :)
Beyler o değilde benim bir Steam hesabım var, İçinde sadece CS:GO var ve hesabımın şifresini unuttum değiştirmek istedim ama ortağım salaklık yaptı ve hesabıma kendi telefon numarasını bağladı değiştirmek isterken ben yaparım diyor. (unutkandır biraz da) Ne yapacağız? Düzgün cevaplayan arkadaşlara teşekkürler. (Salak kelimesi ban sebebi ise kaldırabilirim) Lütfen bundan sonra hesabımı geri alınca jackpot oynayacağım. Şimdiden Teşekkürler.