Şimdi Ara

Kiralık araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kiralık araçla seyir halindeyken arkamdan vurdular (Opel corsa 2019 model)araç kiralık olduğu için baya telaş yaptım trafik polisi gelip kontrolleri yaptı (alkol ruhsat) hem karşı tarafta hemde bende alkolde ve ruhsatta bişi çıkmadı ve tutanak tuttuk aracım kiralık olduğu için ben hemen gidip aracı teslim ettim ve benden 1300 lira bi ödeme istediler bu ödeme sanayide 1 hafta kalacağı için bunu yapmak zorundasınız dediler benim ne gibi bi yol izlemem lazım ilk kazam ve ne yapacağımı bilmiyorum değer kaybı olarak bana 15bin liralık senet imzalattılar bu parayı sen bize ödiceksin bizde sana faturalandırıp sen karşı tarafın kaskosundan alacaksın gibi bişi dediler bana yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor

Kiralık araç

• Merhaba, kazada kusur oranı çok önemli. % kaç kusurlusunuz? Karşı taraf kusurlu ise yatma parasını da karşı taraf ödemeli. Bir de kullandığınız kiralı karacın kaskosu bulunuyor mu?

• Javooz kullanıcısına yanıt
    Karşı taraf şirket arabası olduğu için sürücü suçunu kabul ediyor zaten ben suçluyum dedi direk zaten beni durduğum yerde vurdu kiralık aracın kaskosu da var
  • Serapppsss S kullanıcısına yanıt

%100 karşı taraf kusurlu olduğunu düşünürsek aracın yatma parasını da karşı taraftan alınması lazım. Bu konuyu tekrar rent a car ile görüşmenizi öneririm. Seneti de teminat olarak imzalatmış olabilirler. Sigorta ödemesinden sonra zaten verirler onu size.

• Javooz kullanıcısına yanıt
    Tamam ben yine tekrar bi görüşeyim tekrar yazarım ilginiz için teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.