Bildirim
Kiralık Cod Sunucuları 30 YTL'den başlıyan fiyatlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Biz de KsK klan olarak gamerslocation'u seçtik. Pingler iyi gözüküyor ama kendileri 5 kişilik TS serverını ancak 6 yapabildiler saolsunlar. 10+2 kişilik servera 6 kişilik TS. Vermek zorunda değillermiş peh Daha müşteri ile nasıl konuşulacağını bilmiyor, iş yapıyor.
Yurt dışında , server slot sayısı kadar TS ya da ventrilo serverı sunuluyor. Siz de bizi kazıklayın, bana kalırsa hemen iptal ederim aboneliğimizi sırf bu yüzden, ama ben ücretini ödemedim maalesef. Müşterileri sizin gibilerden korusun Allah.
-
uyarı için teşekkürler bjk. -
Burası Türkiye Tr'deki şartlarla yurtdısındakı sartları kısayasmanın anlamı yok.Zaten satarkende 5 kisi oldugu sıtemızde yazıyor.bunlar bılenerek sunucular musterıler tarafından alınıyor.Bızım asıl yukumlulugumuz sunucunun sorunsuz calısması tsyi insanlara tahsıs ettımız ıcın tesekkur bıle edılmesı gerekıyor bence -
quote:
Orjinalden alıntı: XaVieR.bb
Burası Türkiye Tr'deki şartlarla yurtdısındakı sartları kısayasmanın anlamı yok.Zaten satarkende 5 kisi oldugu sıtemızde yazıyor.bunlar bılenerek sunucular musterıler tarafından alınıyor.Bızım asıl yukumlulugumuz sunucunun sorunsuz calısması tsyi insanlara tahsıs ettımız ıcın tesekkur bıle edılmesı gerekıyor bence
O zaman "5 kişilik TS Sunucusu hediye" diye yazarsınız, biz de yurtdışındaki gibi, para karşılığı bir hizmet olarak görmeyiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X