Bildirim
Kiralık Cod Sunucuları 30 YTL'den başlıyan fiyatlar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biz de KsK klan olarak gamerslocation'u seçtik. Pingler iyi gözüküyor ama kendileri 5 kişilik TS serverını ancak 6 yapabildiler saolsunlar. 10+2 kişilik servera 6 kişilik TS. Vermek zorunda değillermiş peh Daha müşteri ile nasıl konuşulacağını bilmiyor, iş yapıyor.
Yurt dışında , server slot sayısı kadar TS ya da ventrilo serverı sunuluyor. Siz de bizi kazıklayın, bana kalırsa hemen iptal ederim aboneliğimizi sırf bu yüzden, ama ben ücretini ödemedim maalesef . Müşterileri sizin gibilerden korusun Allah.
-
uyarı için teşekkürler bjk. -
Burası Türkiye Tr'deki şartlarla yurtdısındakı sartları kısayasmanın anlamı yok.Zaten satarkende 5 kisi oldugu sıtemızde yazıyor.bunlar bılenerek sunucular musterıler tarafından alınıyor.Bızım asıl yukumlulugumuz sunucunun sorunsuz calısması tsyi insanlara tahsıs ettımız ıcın tesekkur bıle edılmesı gerekıyor bence -
quote:
Orjinalden alıntı: XaVieR.bb
Burası Türkiye Tr'deki şartlarla yurtdısındakı sartları kısayasmanın anlamı yok.Zaten satarkende 5 kisi oldugu sıtemızde yazıyor.bunlar bılenerek sunucular musterıler tarafından alınıyor.Bızım asıl yukumlulugumuz sunucunun sorunsuz calısması tsyi insanlara tahsıs ettımız ıcın tesekkur bıle edılmesı gerekıyor bence
O zaman "5 kişilik TS Sunucusu hediye" diye yazarsınız, biz de yurtdışındaki gibi, para karşılığı bir hizmet olarak görmeyiz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X