Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [KİRALIK] Escape From Tarkov hesabımı kiralıktır Satın Al 24 Ekim 2023 12:45 1 1 [KİRALIK] Escape From Tarkov hesabımı kiralıktır Escape From Takov Standart Edition hesabımı kiralıyorum arkadaşlar. Aslında satmak istiyorum ama mail değişimi olmadığı için kiralayacağım kenarda boşta duracağına birilerinin de işine yarasın. İlk 2 ayı direkt alıyorum. Aylık 100 TL'ye kiralıyorum. Oyunu oynamak isteyipte fazla para vermek istemeyenler buyursun bir fırsat. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] [KİRALIK] Escape From Tarkov hesabımı kiralıktır [SATILDI] Rainbow Six Siege R6 - ÇOK DEĞERLİ HESAP 5 YILLIK [SATILDI] STEAM BAKİYE SATILIR / HESABINIZA GEÇİRLİR - İSTEDİĞİNİZ OYUN %20 DAHA UCUZA HEDİYE EDİLİR [SATILDI] ALINIK - Ryzen 5 5600