Gitmek isteyen oyuncuları neden ceza bitene kadar kiralık olarak yollamıyoruz.Hem oyuncularımızı kaybetmemiş oluruz hemde azda olsa cebimize para girer.Örneğin Sow-Stoch-Kadlec-Meireles'i kiralayım Bruno ve Kuyt gitmek isterse yine kiralayalım 2 yıl sonra yaşlarına rağmen iyi oynarlarsa satmayız oynamaya devam ederler.Veya duruma göre direk satalım.
Kiralık yollanmak O tarz oyuncuların kabul edeceği birşey değil.Çoğu kulüpte almaz o şekilde zaten.:)
Ayrıca Meireles,Kuyt,Bruno 2 sene sonra sana ne faydası olacak.
Kuyt ve Bruno çok çok yaşlı olur abi
Kuyt bastonla gelir 2 yıla
Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1
Gitmek isteyen oyuncuları neden ceza bitene kadar kiralık olarak yollamıyoruz.Hem oyuncularımızı kaybetmemiş oluruz hemde azda olsa cebimize para girer.Örneğin Sow-Stoch-Kadlec-Meireles'i kiralayımoyuncuları kaybetmemek, az da olsa cebimize para girmesi,
hocam sow, meyro, stoch, kadlec, krasiç = bonservis + maaş =50 m euro ödeme yapmışsın.135 trilyon para harcamıssın bu oyunculara şuana kadar ortalama.
quote:
Orijinalden alıntı: Darkweither
Kuyt bastonla gelir 2 yıla
34-35 yaşında olacak çok değil bence
BKZ:Alex,Drogba,Gelecek sezondaki Emre Belözoğu
Kuyt yaşını çok belli eden bir oyuncu değil şuanda da 33 yaşında ama zımba gibi maşallah
Bruno'da 33 yaşında olacak.Çok da geç bir yaş değil bence Galatasaray'da 35 lik Cris yarım sezon oynadı .
Meireles 32 yaşında olacak.32 yaş gayet normal bir yaş bence.
En azından bir deneyelim.Baktık faydaları yok yaşlılar göndeririz.Üçünden 2 sezon boyunca 8-9 milyon € gibi bir kar elde ederiz.
Gokhantiryaki1
kullanıcısına yanıt
QPR ikinci lige düşünce çoğu oyuncusunu 1 yıllık kiralık yolladı, seneye EPL'ye çıkıp tekrar o oyuncularla başarı hedefliyolar.
Ama 2 sezon Avrupaya gidemiyoruz diye gitmek isterse oyuncular yollanmalıdır, bunu diyen oyuncudan 2 sene sonra gelecek fayda gelmez olsun.
Oynasalar bile yüksek tempoda maksimum verimle oynamaları çok zor 33 yaşını gelen ve geçen oyuncuların
Ya göndersinler 2 sene sonra onlardan daha iyi yabancı buluruz. 5 maç yatıp 1 maç oynayan oyuncular ile başarı filan gelmez. Bana göre Satılcak oyuncular Meireles, Cristian, Yobo, iyi bir ücrete Sow Volkan Mertin potansiyeli belli Volkanda iyi Volkan avrupaya gitsin bizde para kazanalım Mertde kulubede çürümesin artık. Salih ile Recebi ilk 11e kademeli şekilde yerleştirelim. Alves ile Kuyt takıma tecrübeleri ile Abilik yaparlar. Gençler ile iyi bir harman oluşturup bir iskelet yakalamamız lazım.
Gerek var mı? Böyleyken ne hayırlarını gördük ki kiralık gidip geldikten sonra ne hayırlarını görelim.
Kötü günde yanımızda olmayan, iyi günde hiç olmasın. Defolup gitsinler.
Ona İngiltere'de QPR formülü diyorlar.
30 yaşındaki adam kiralanmaz malesef.
Stoch un sözleşmesini yapana ben ... O sözleşmeyi kim hangi kafayla yaptı anlamıyorum.Elden stoch da gitti.Stoch a satın alma bedeli koyulur mu ? Hadi koyuyorsun 5m nedir
quote:
Orijinalden alıntı: -Schweinsteiger-
30 yaşındaki adam kiralanmaz malesef.
Stoch un sözleşmesini yapana ben ... O sözleşmeyi kim hangi kafayla yaptı anlamıyorum.Elden stoch da gitti.Stoch a satın alma bedeli koyulur mu ? Hadi koyuyorsun 5m nedir
aynen ya satın alma opsiyonu 5m la adamın aldığımız fiyatın da altında
hiçbiri vazgeçilmez değil biri gider diğeri gelir
asıl vazgeçilmez adamı gönderdik halimiz ortada...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme