Şimdi Ara

KİRALIK PLAYSTATİON OYUNLARI - STAR WARS JEDİ SURVİVOR, GOW EKLENDİ] 10+5 HEDİYE {BÜYÜK İNDİRİM} (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
46
Favori
34.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Rdr 2 için whatsaptan yazdım. Cevabınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendisinden ilk olarak 3 günlük Spiderman Miles and Morales kiraladım. Ve temsil ettiği işe uygun fiyatlarla destek yaptığı için çok sayıda teşekkür ederim. Rahatlıkla kendisiyle oyun kiralama konusunda anlaşabilirsiniz

• Merhabalar ratched clank için mesaj attım

• Demon's Souls için yazdım özelden

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Got directors cut için iletişime geçebilir miyiz?

• -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

VİP OYUN SİSTEMİ

ŞARTLAR:
    1- Vip oyun sistemi aylık belli bir ücret karşılığında yukarıdaki kiralık oyunlara öncelikli erişim hakkı verir.
    2- Sistemde 3 üyelik tipi vardır: 
    Premium: 300 TL 
    Gold: 200 TL 
    Standart: 100 TL
    3-Üyelik tiplerinin her biri, ödenen tutarın bir buçuk katı kredi kazanır. Örneğin standart üyelikte 100 TL yatıran bir kullanıcı 150 TL'lik aylık oyun kiralama kredisi elde eder. 
    4- Üyeler kredilerini kullanarak, istedikleri oyunu, müsaitlik durumuna göre kiralayabilir yahut rezerve edebilir.
    5- Tüm üyelik tipleri normal kiralayanlara göre önceliklidir. Ayrıca üyelik tipleri arasında da öncelik sırası şu şekildedir: 1- Premium, 2- Gold, 3-Standart. Örneğin yeni çıkacak bir oyun önsiparişe açıldığında önce premium üyelere, sonra gold üyelere en son standart üyelere sorulup rezerve edildikten sonra tüm foruma açılır. Böylece hem ödenen ücretin 1 buçuk katını elde eder hem de yeni oyunları en önden oynama şansı kazanırsınız.
    6- Mevcut krediler sonraki aylara aktarılır, ancak üyelik yenilenmezse kullanılamaz. Örneğin Eylül'den 20 TL krediniz kaldı ve Ekim için de 100 TL ödediniz. Bu durumda Ekim krediniz 170 TL olur.
    7- Üyelik yenilemeyen kullanıcıların kredileri silinmez, pasifte bekletilir. Üyelik yenilendiği ay tekrar kullanılabilir olur.
    8- Üyelikten ayrılma durumunda mevcut kredinin dörtte birini alıp ayrılabilirsiniz. 
    9- Elde edilen gelirle devamlı yeni ve popüler oyunlar alınacaktır. Üstelik çok talep olan oyunlarda birden fazla hesap alınarak vip üyelerin talepleri karşılanacaktır. 
    10- Vip üyeler alınacak oyunlarda söz hakkına sahip olacaktır. Birkaç kişinin talep etmesi durumunda alınması planlanmayan oyunlar dahi listeye eklenecektir.
    11- İleride çok fazla üyemiz olursa, vip üyeler dışında kiralama yapmayı durduracağım.

SORULARINIZ OLURSA LÜTFEN ÇEKİNMEYİN!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalemistik -- 24 Ağustos 2021; 16:32:44 >

• Memnun kalmadım. Standart premium üyelik aldım ve daha sonrasında oyun kiraladım. Bir kaç saat içinde oyunu kendi hesabıma satın aldığım için oyunu kiralamaktan vazgeçmek istedim ama vazgeçmem durumunda bana para iadesi olmayacağını söyledi. Para iadesi istediğim yoktu. Kredi olarak kalacaktı bakiye. Üyelikten çıktım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ecologist0 kullanıcısına yanıt
    Konuda rezervasyon iptali sonrası iade olmayacağı belirtiliyor. Sebebi o tarihleri dolu gösterildikten sonra başka kullanıcıların o tarihler boyunca konuya bakmayıp, hesabı dolu varsayması ihtimalidir.

• Kalemistik kullanıcısına yanıt
    İade istemiyorum zaten 🙂. Para sizde kalacaktı. Ben sadece ileriki bir tarihte başka bir oyun kiralamak üzere bakiyenin saklanmasını beklerdim. İade istemedim, istemezdim zaten. Üstelik sizden üyelik almışım. Üyelik alan birine bile ekstra bir iyilik yapmıyorsanız çok bir alışveriş memnuniyetinden bahsetmek mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecologist0 -- 8 Eylül 2021; 19:29:1 >
  • ecologist0 kullanıcısına yanıt
    Yazdığım sebepten kredi iadesi de yapılmıyor hocam. Şartlar yazılı. Herkes istediği gibi değişiklik yapacak olsa rezervasyonun bir mantığı kalmaz.

• Kalemistik kullanıcısına yanıt
    Hocam konuda yazana göre bir tane üyen vardı. Ben ikinci oldum. Herkes dediğin iki kişi mi? :)

Herkese yapmazsın ama en azından üyelerine bi ufak müsahama gösterirsin diye düşünüyordum. Sen yapmam diyorsan eyvallah. İşin sonundan müşteri kaybeden yine sensin. Tok satıcısın onu anladık. Sana başarılar.

• Malesef bu arkadaş güvenden ziyade paraya daha cok önem veriyor birkaç hafta once kendisinden oyun kiralamak istedim bir oyun icin 4 yada 5 gunluk rezerve yapabilirmisiniz dedim, parayi pazartesi gondericem cunku bankam onunkilerle eşlesmediginden hafta sonu gonderemiyordum ama kendisi bana aynen su sekilde dedi : once para, para olmadan ayirmam mumkun degil dedi neyse kendisi kaybeder sıkıntı yok normalde yorum yazmazdim ama yukardaki arkadasin magduriyetini gorunce yazmadan edemedim saygilar...

• Special One Tr S kullanıcısına yanıt
    Bu söylediğini forumdan herhangi bir kişiye teklif et bakalım bu rütbeyle kim kabul edecek.

• Güzel kardesim ben 7 senedir foruma uyeyim rutbem de er degil burda yanlis gozukuyor ayrica ben senden hesabin sifresini ver oynayayim demedim ki sadece haftaicine bana rezerve et dedin ve pazartesi sabah da parani alacaktin oluo bitecekti

• iyi satıcı, dakikalar içinde işimizi halleti.

• iyi satıcı, dakikalar içinde işimizi halleti.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.