Şimdi Ara

kiralık sunucu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

proje için kullanmak üzere kiralık server aramaktayız. aramızda server kiralıyan oldumu ?
    yada server kiralarken neye dikkat etmemiz gerekli.
    serverin virtual olup olmaması önemli değil. üsütnde ubuntu yada centos çalışacak.firewall tanımlamasıda yapılabilsin.

tşkler...

• arkadaşım natro'dan kiralamanı tavsiye ederim. ben daha önce natro'dan kiralamıştım. memnundum, şimdi hosting hizmeti alıyorum sadece.
    ihtiyaçlarını söyleseydin ona göre bir sunucu önerirdim. neyse şurdan bakabilirsin.
    http://www.natro.com/SunucuHizmetleri/
  • proje önemlisyse mutlaka Natro Hosting gibi kurumsal bir firmayla çalışın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: netpatik

proje önemlisyse mutlaka Natro Hosting gibi kurumsal bir firmayla çalışın..

netronu inceledim ama fiyat bana biraz tuzlu geldi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoppix

quote:

Orijinalden alıntı: netpatik

proje önemlisyse mutlaka Natro Hosting gibi kurumsal bir firmayla çalışın..

netronu inceledim ama fiyat bana biraz tuzlu geldi :S

kardeş benden sana tavsiye,bende zamanında ucuz hosting ucuz sunucu diye bin takla atıyordum. şimdi 3 kuruş fazla olsun sorunsuz olsun diyorum. sen tecrübe edindikçe (süründükçe :( ) ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. NATRO hosting in yarısı fiyatına bile hosting satanlar var forumlarda ama zırt zırt kapanacaksa yerler öyle hizmeti. hem destek alıyorum hem sunucum sürekli up hem de anlayışlı müşteri hizmetleri var. bu yüzden bende natro kullanıyorum. Çok param olduğundan değil tabiki ama 3 kuruş az veripte paramla rezil olmaktansa bu daha iyi.

• Yurt dışı işe çalışmak isteyen arkadaşlar olabilir. %100 uptime isteyenler varsa buradaki makaleme göz atabilirler:http://www.incele.co/en-iyi-kiralik-dedicated-sunucu-firmalari-100-uptime-garantisi/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samba Sunucu Kurulumu
    18 yıl önce açıldı
    Sunucu Tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.