Bildirim
kiraz mevsimi dizisini seven varmı (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Türkler yaptıysa çöptür -
Saçma dizi, izleyenlerin hepsi çocuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 tane güzel kız 1 tane yakışıklı erkek birbirine aşık. Tamamdır bunları koyunca dizi yaptıklarını sanıyorlar. Tamamıyla para kazanmak için yapılan dizilerden biri. Çocuklar okuldan döndüğünde izlesin vakitlerini harcasın diye yapılmış bir dizi gelecek vaad etmiyor. -
Çok saçma bi dizi -
Tr de ergenden bol ne var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam bir ergen dizisi hakikaten.. -
Çok saçma ben 1-2 bölüm iledim her bölümde kavga eden ve barışan bir çift var.Ama sosyal medyada bu dizi çok seviliyor.
Ben zaten o gün evden izlemiyorum denk gelirse internetten izliyorum.Bir kaç tv sitesi hakikaten yayınları çok çok iyi veriyor.Sizlerede tavsiye ederim
http://hdonlinetvizle.blogspot.com/2014/10/fox-tv-canl-izle.html -
çöööp -
çööööp -
kiraz mevsimi çöp gibi yerlidizi yerlidizilere girdiğimi pişman ettirdiniz -
Kardeşim izliyor diziyi hastası cumartesi günleri televizyonu mecburen ona bırakıyoruz -
Tam liseli dizisi ama nedense 25 yaşında ki bir arkadaşımda izliyor, neden izliyorsun diye sorduğumda da sanırım o da sevdiği kıza açılamayıp acı çekmiş. Dizi de biraz bu işleniyor sanırım. -
dizi çok sıkıcı içeriklerden oluşuyor
-
Türk dizisi izlemem.Oda muhtemelen diğerleri gibidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 31 Ekim 2014; 18:19:55 > -
bence değil -
bence güzel bir dizi
-
çok iğrenç
-
çokk keyif alarakk izliyorumm -
cok güzel bir dizi severek izliyorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X