Şimdi Ara

KİRAZLI TEPE BOĞAZİÇİ YAŞAM MERKEZİNDEKİ ERGUVAN RESTAURANTI TAVSİYE EDİYORUM ( SS'Lİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün ilk defa Çamlıcanın altında ve Beylerbeyinin üstünde bulunan Üsküdar Belediyesine ait BOĞAZİÇİ YAŞAM MERKEZİNİN terasında bulunan ERGUVAN RESTAURANTA iftara gittim boğaz köprüsü manzarası eşliğinde yemek yiyebileceğiniz bu mekanı şiddetle herkese tavsiye ediyorum 2 farklı şeçenek var beyaz etli menü 40 TL kırmız etli menü ise 45 TL salata+talı ve meyveler AÇIK BÜFE şeklinde sunulmuş istediğiniz kadar alabiliyorsunz Sahurdada kahvaltı veriyorlar
     KİRAZLI TEPE BOĞAZİÇİ YAŞAM MERKEZİNDEKİ ERGUVAN RESTAURANTI TAVSİYE EDİYORUM ( SS'Lİ ) KİRAZLI TEPE BOĞAZİÇİ YAŞAM MERKEZİNDEKİ ERGUVAN RESTAURANTI TAVSİYE EDİYORUM ( SS'Lİ ) KİRAZLI TEPE BOĞAZİÇİ YAŞAM MERKEZİNDEKİ ERGUVAN RESTAURANTI TAVSİYE EDİYORUM ( SS'Lİ ) KİRAZLI TEPE BOĞAZİÇİ YAŞAM MERKEZİNDEKİ ERGUVAN RESTAURANTI TAVSİYE EDİYORUM ( SS'Lİ ) KİRAZLI TEPE BOĞAZİÇİ YAŞAM MERKEZİNDEKİ ERGUVAN RESTAURANTI TAVSİYE EDİYORUM ( SS'Lİ ) KİRAZLI TEPE BOĞAZİÇİ YAŞAM MERKEZİNDEKİ ERGUVAN RESTAURANTI TAVSİYE EDİYORUM ( SS'Lİ )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.