Şimdi Ara

KIRIK EKRAN CAMI TAMİRİ [tavsiyeler] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geçmiş olsun hocam bu çinlilere güvenilmezzz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hosting.sistem kullanıcısına yanıt
    Resimle açıklayarak adamlara iade mesajı attım. "Bu durumdan haberimiz yoktu, lütfen iade edin. Ürünler ulaştığında isteğinize göre para iadesi veya ürün değişimi gerçekleştiririz" dediler. Haydi bakalım 1 ay daha macera...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepmisafir

Resimle açıklayarak adamlara iade mesajı attım. "Bu durumdan haberimiz yoktu, lütfen iade edin. Ürünler ulaştığında isteğinize göre para iadesi veya ürün değişimi gerçekleştiririz" dediler. Haydi bakalım 1 ay daha macera...

hadi hayırlısı inşallah paranı geri gönderirler hocam adamlar 2,5 milyar nüfuslu şikayet etsen 5 senede zor bulurlar adamı
    Orası doğru :)

ama ebay baya ciddi bi firma. Olumsuz dönüşlerde firmayı bloklayabiliyor. Bizim gittigidiyor gibi gevşek değiller.
    Adam da rica etmiş, olumsuz görüş vermeyin lütfen, her türlü yardımcı oluruz diye. Bizde 40 dereden su getiriyorlar, yeni yeni bu hassasiyet başladı.

Geçen hafta gittigidiyordan bir satıcı aradı, yorumu düzeltebilir misiniz, size yardımcı olalım vs. şaşırdım ve sevindim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hepmisafir

Orası doğru :)

ama ebay baya ciddi bi firma. Olumsuz dönüşlerde firmayı bloklayabiliyor. Bizim gittigidiyor gibi gevşek değiller.
    Adam da rica etmiş, olumsuz görüş vermeyin lütfen, her türlü yardımcı oluruz diye. Bizde 40 dereden su getiriyorlar, yeni yeni bu hassasiyet başladı.

Geçen hafta gittigidiyordan bir satıcı aradı, yorumu düzeltebilir misiniz, size yardımcı olalım vs. şaşırdım ve sevindim.

Bu güzelmiş ya :) ozaman ebaydan rahat rahat alış veriş yapılır artık bakalım durumdan haberdar edersin hocam inşallah dediğin gibi sıkıntısız olur :)

Hocam iade yapıldı.
    Hatta kargo ücretini de talep ettim.(ptt $5)
    Biraz nazlandılar ancak bunu dahi geri verdiler.

Çünkü ürünü almadan önce dandik ve iyi kalite olan ürün resmini satıcıya yollayıp, teyit alıp öyle almıştım. Satıcı nazlanınca aliexpress'e durumu ve önceki resimleri-adamın da yolladığı ürün resimlerini yolladım, üst birim kargo+ürün bedeli iadesini kabul ettirdi.

Sonuç;
    ebay'de ürün iade kargo bilgisi girer girmez ürün parası yattı.
    aliexpress'te ise ürün adama ulaştıktan sonra para iadesi yapıldı.

Bilgilerinize...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.