arkadaslar bende M51Va var.. bilgisayar masadan dustu we ekran kirilidi! bunu garanti yapar mi? yapmazsa nereye goturuyum? bana kaca mal olur? Ankara da oturuyorum
garanti kapsamaz düşürdüğün için...eğer istanbuldaysan..kadıköyde in bilgisayar var oraya götürebilirsin..tahmin 200-300 dolar arası tutar...
yok ankaradaym ya.. 200 300 dolar cok fazla :(
Eğer ekranı kendim değiştirebilirm diyorsan Ebay den bilgisayarına uygun lcd panel alıp kendin takabilirsin..
mantikli aslinda.. veya kendim alip herhangi bir serwise de yaptirabilirm
mantıklıda lcdler pahalı ya çıkma bişi alsan bile sağlam bişi 300den aşşa olmaz sanırım:)
Dayimlar 4 sene önce yeni ekrani 800 ytl ye takmişlardi onlarinda kirikti ekranlari
quote:
arkadaslar bende M51Va var.. bilgisayar masadan dustu we ekran kirilidi! bunu garanti yapar mi? yapmazsa nereye goturuyum? bana kaca mal olur? Ankara da oturuyorum
Yeni Ekran taktırırken dikkat etmen gereken birşeyde WXGA (parlak ekran) olmasına dikkat et. Orjinal kullan. Fiyatlar 800 tl,300 dolar değil 200 ila 240 lira arasında değişiyor (TL)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme