Şimdi Ara

Kırıkkale nasıl bir yer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kırık değildir o çıkıktır kırık olsa duramazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 kusur sene Kirikkalede yasadim.2-3 avmsi vardir.Herkes yesillik yok demis ama merkez hep agac park kayniyor.Cogu sosyal aktiviteni yapabilirsin.(sinema,bowling,paint ball,kutuphane,ps cafeler,hali sahalar)Universitenin yakininda yenisehir vardir.Universiteliler icin cafeler mevcuttur.Kotuluyen herkes Turkiyeyi kotuluyor zaten.Fazla sey etme bildigin sehir iste.

• TheOdennnn kullanıcısına yanıt
    Tıp hocam nasipse 6 yıl ordayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoureGodDamnRight -- 11 Ağustos 2016; 21:22:00 >
  • 6 kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoureGodDamnRight

Tıp hocam nasipse 6 yıl ordayım

Allah kurtarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı gibi kırık bir yer burda Kocaeli Anadolu lisesine giderken 450 puanla giriliyordu sbs oraya gittik. Tayin sebebiyle Kırıkkale lisesine gittim, kontejyan orda vardı. Ordan Yıldırım Beyazıt geçtim, yanında Anadolu ögretmen ve Fen Lisesi vardı.12.sınıf ziyan oldu orda benim için sınıfta barajı geçen kişi sayısı elle sayılcak kadardı. Ben çalışmadıgım halde geçmiştim.Toplama bir yer herşeyle karşılaşabilirsin.Çok pis bir şehir makine sanayi etrafına 2 tane cadde atmışlar birde meydan var okadar üniversiteye birkere gittim modern bir binaya benziyordu ama şehirden birşey bekleme yol yakınken kaç..
    Ulaşım minübüslerle yapılıyor otobüs daha gelmemiş Ankaranın çürükleri geliyor.Hele bizde bir servis aracı vardı teker üstünde Allaha emanet gidiyorduk araba parçalanmasın diye dua eder olmuştuk. :) İki tane büyük alışveriş merkezi var Makro birde yeni biryer açılıyordu,ben ayrılırken oraya gittigim için pişmanım 6 yıl tıp Allah sabır versin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashZinger -- 11 Ağustos 2016; 22:10:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

10 kusur sene Kirikkalede yasadim.2-3 avmsi vardir.Herkes yesillik yok demis ama merkez hep agac park kayniyor.Cogu sosyal aktiviteni yapabilirsin.(sinema,bowling,paint ball,kutuphane,ps cafeler,hali sahalar)Universitenin yakininda yenisehir vardir.Universiteliler icin cafeler mevcuttur.Kotuluyen herkes Turkiyeyi kotuluyor zaten.Fazla sey etme bildigin sehir iste.

Valla sabahtan beri araştırıyorum şehri bi tek siz güzel bir şey yazmissiniz

İnsanlarin yolun ortasindan yurumesi garip geldi

• TheOdennnn kullanıcısına yanıt
    Amin cümlemizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheOdennnn

quote:

10 kusur sene Kirikkalede yasadim.2-3 avmsi vardir.Herkes yesillik yok demis ama merkez hep agac park kayniyor.Cogu sosyal aktiviteni yapabilirsin.(sinema,bowling,paint ball,kutuphane,ps cafeler,hali sahalar)Universitenin yakininda yenisehir vardir.Universiteliler icin cafeler mevcuttur.Kotuluyen herkes Turkiyeyi kotuluyor zaten.Fazla sey etme bildigin sehir iste.

Valla sabahtan beri araştırıyorum şehri bi tek siz güzel bir şey yazmissiniz

İnsanlarin yolun ortasindan yurumesi garip geldi

Guzel birsey yazmadim,olanlari yazdim.Mesela kimileri icin guzel sehirler denizden ibarettir.Kimileri icin gece hayati cok olan sehirler,kimileri icinse sakin sehirler.Burada takilan arkadaslar genellikle genc oldugundan SIKILMIS olmalari gayet dogal.Zaten cogu Turkiye'de il begenmiyorlar.Avrupa/Abd hayranlari.Bazilari ise gercekten sevmiyor olabilir.Yolun ortadan yurume olayi ise tamamen YALAN.Oncedendir onlar.Merkezdeki kaldirimlar yoldan buyuk.Benim sevmedigim ozelligi heryerin araba olmasi.Apartmanda park edecek yer yoktu.Ayrica sehir merkez nufusu 188.000 toplam nufus 300.000 yazar vikipedide tabelalarda filan.Inan bana sehir merkezi 250.000 filandir.Yani oyle cok insanda yok.Sen okumaya geliyorsun unutma tabi arada kafa dagitmak isteyebilirsin.Tum hobilerin burda mevcut.Ama tabi shortunu giyip deniz kenarindada gezemezsin.Tip kazanmissin zaten baya bir calisman gerekli yani canini sikma hayirli olsun.Hafta sonlarida Kirikkalespor maclarini kacirma ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: CrashZinger

Adı gibi kırık bir yer burda Kocaeli Anadolu lisesine giderken 450 puanla giriliyordu sbs oraya gittik. Tayin sebebiyle Kırıkkale lisesine gittim, kontejyan orda vardı. Ordan Yıldırım Beyazıt geçtim, yanında Anadolu ögretmen ve Fen Lisesi vardı.12.sınıf ziyan oldu orda benim için sınıfta barajı geçen kişi sayısı elle sayılcak kadardı. Ben çalışmadıgım halde geçmiştim.Toplama bir yer herşeyle karşılaşabilirsin.Çok pis bir şehir makine sanayi etrafına 2 tane cadde atmışlar birde meydan var okadar üniversiteye birkere gittim modern bir binaya benziyordu ama şehirden birşey bekleme yol yakınken kaç..
    Ulaşım minübüslerle yapılıyor otobüs daha gelmemiş Ankaranın çürükleri geliyor.Hele bizde bir servis aracı vardı teker üstünde Allaha emanet gidiyorduk araba parçalanmasın diye dua eder olmuştuk. :) İki tane büyük alışveriş merkezi var Makro birde yeni biryer açılıyordu,ben ayrılırken oraya gittigim için pişmanım 6 yıl tıp Allah sabır versin..

Hocam sende tam lisesine gitmissin ondan.Bende 9.sinifi KL'de okudum haylazlar icin cok guzel bir lise Ama anladigim kadariyla sen biraz caliskan tiplerdendin.

• KKÜ Hukuktayım aynı zamanda memleketimde olur kısaca bilgi vereyim;

Şehir çöp

Kampüs ağır çöp

Öğrenci için takılacak alanlar : Yenişehirde 3 sokak , Podium

İnsanı fln bi gariptir ama iletişimin olmaz zaten hayırlı olsun...

Edit (Antalyada büyüdüm kıyasımı etkileyebilir şahsen Ankarayıda beğenmedim...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 11 Ağustos 2016; 22:42:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Adı gibi kırık bir yer burda Kocaeli Anadolu lisesine giderken 450 puanla giriliyordu sbs oraya gittik. Tayin sebebiyle Kırıkkale lisesine gittim, kontejyan orda vardı. Ordan Yıldırım Beyazıt geçtim, yanında Anadolu ögretmen ve Fen Lisesi vardı.12.sınıf ziyan oldu orda benim için sınıfta barajı geçen kişi sayısı elle sayılcak kadardı. Ben çalışmadıgım halde geçmiştim.Toplama bir yer herşeyle karşılaşabilirsin.Çok pis bir şehir makine sanayi etrafına 2 tane cadde atmışlar birde meydan var okadar üniversiteye birkere gittim modern bir binaya benziyordu ama şehirden birşey bekleme yol yakınken kaç..

Hocam sende tam lisesine gitmissin ondan.Bende 9.sinifi KL'de okudum haylazlar icin cok guzel bir lise Ama anladigim kadariyla sen biraz caliskan tiplerdendin.

Hocam çok enterasan tiplerdi çok yakışıklıda sayılmam ama etrafımda 4-5 tane bıyıklı arada birtane güzelde vardı,kızlar dolaşıyordu yemeğimi falan getiriyorlardı. İnsan azmanı olan tipte kızda vardı, onu gören yanıma yaklaşmıyordu zaten bilmiyorum beni böyle üstün biri olarak gördüler.Matematikçi bir soru sormuştu sınıfta baktım kimse cevaplamıyor ben cevapladım adam hedefin ne falan diye sordu dönüm noktası oldu ondan sonra sınıfta çok farklı bir gözle bakmaya başladılar bana,birde herkese tebessüm ederim ben normalde farklı anlaşılıyordu. Kocaelide yoktu öyle birşey kendi karakter özelliklerimi değiştirmeye başlamıştım
    2.hafta ayrıldım ordan ben alışkın değilim okadar popüler olmaya herkesin senin her hareketini izlemesine.Köreldim ben orda resmen okula gitmeyi bıraktım.Ygs lys hakgetire umrumda değil dedim.Pcden kalkmıyordum normalde çok oturmazdım işim olmadığı sürece ayarlarımla oynadı Kırıkkale benim

• quote:

quote:

quote:

Hocam çok enterasan tiplerdi çok yakışıklıda sayılmam ama etrafımda 4-5 tane bıyıklı arada birtane güzelde vardı,kızlar dolaşıyordu yemeğimi falan getiriyorlardı. İnsan azmanı olan tipte kızda vardı, onu gören yanıma yaklaşmıyordu zaten bilmiyorum beni böyle üstün biri olarak gördüler.Matematikçi bir soru sormuştu sınıfta baktım kimse cevaplamıyor ben cevapladım adam hedefin ne falan diye sordu dönüm noktası oldu ondan sonra sınıfta çok farklı bir gözle bakmaya başladılar bana,birde herkese tebessüm ederim ben normalde farklı anlaşılıyordu. Kocaelide yoktu öyle birşey kendi karakter özelliklerimi değiştirmeye başlamıştım
    2.hafta ayrıldım ordan ben alışkın değilim okadar popüler olmaya herkesin senin her hareketini izlemesine.Köreldim ben orda resmen okula gitmeyi bıraktım.Ygs lys hakgetire umrumda değil dedim.Pcden kalkmıyordum normalde çok oturmazdım işim olmadığı sürece ayarlarımla oynadı Kırıkkale benim

Hocam sbs puanin 450 demissin.O puanla ne isin vardiki duz lisede? Fen lisesine belki giremeyebilirdin ama Anadolu ogretmen,Ataturk anadolu,Kirikkale anadolu'ya filan gitseydin eminim farkli olabilirdi.Yildirim beyazitin puan zaten cok dusuk.Kirikkale liseside zateb onuna geleni aliyordu.

• berbat. ülkücü genco dolu. bırak sol sosyalisti chpli insanları bile rahatsız eden tipler bunlar. hele marjinal bir saçın varsa uzak dur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam sbs puanin 450 demissin.O puanla ne isin vardiki duz lisede? Fen lisesine belki giremeyebilirdin ama Anadolu ogretmen,Ataturk anadolu,Kirikkale anadolu'ya filan gitseydin eminim farkli olabilirdi.Yildirim beyazitin puan zaten cok dusuk.Kirikkale liseside zateb onuna geleni aliyordu.

Kırıkkale önüne geleni alıyor.Yıldırım beyazıtta 370-360 mı neydi hocam dönem ortası gibi falan anca gidebildik. Ev ayarla falan Ekim 20 gibi falan başlamıştım.Kontejyan hiç yoktu mecbur oralara gittim, puanımın hiçbir önemi kalmadı.Dönem arası kontejyan çıktı bu sefer ben istemedim baştan nasıl alışıcam falan bir farkı yok gibi gelmişti.Sonra saldım zaten dersleri... Hocam Kırıkkale benim hayatımdaki keşkelerimden biridir en çok pişmanlık duyduğum şeydir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashZinger -- 11 Ağustos 2016; 23:33:41 >

• Kardeş iptal etme şansın varsa iptal et.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.