Ben kırılabilir kırılmamış psp almak istiyorum doğubanktan alıcam. Sizce hatamı ederim ve birde alınca kutudan çıkan hafıza kartı oyun save etmeye yetermidir yoksa ayrıca almak gerekirmi ? oyun çıkmıyor artık diyorlar alıpta elimizde kalmasın! ben aslında gta stories serisi için alıyorum
Teşekkürler
Kutudan hafıza kartı çıkmaz.(bazı özel paketler hariç) Kırdırıp oyun oynamak istiyosan 8 gb lık alrısın bir tane bir sürü oyun oynarsın.Oyun az çıkıyor artık ama çıkmış olan yüzlerce hatta binlerce oyun var.zamanını kesin geçriirsin.Bence al. keyfine bak.
umd oyun oynayacağım için 1gblık hafıza kartı save için yeterlidir ozaman. Baktım olmuyor kırdırırım
Saolasın :)
Öyleyse problem olmaz.512 mb bile save dosyaları için yeterlidir.Ama bencede 1 gb alın.Arada film atarsınız video,şarkı v.b işiniz görür.
İleride kırdırma ihtimaliniz varsa versiyonunu aldığnıız versiyonda bırakın.Versiyonu yükseltirseniz sonradan kırdıramayabilirsiniz.Çünkü yüksek versiyonlar kırılamıyor.
Teşekkürler bilgi ve yardım için :)
Rica ederim.Baska sorun cikarsa yazman yeterli.
quote:
Orijinalden alıntı: kutay9
alma! Alırsan evini bulup o psp yi kırarım ne alması ya sakın alma :D grafikleri tatmin etmez bikere :D
Bende uygun fiyatlı temiz bir ikinci el slim bulursam almak istiyorum ama gg'da 300-350 arası ikinci eller ve insan güvenemiyor temiz mi, sağlam mı, pil ömrü ne akdar? Forumdaşlardan temiz psp slim'i olupda nakite çevirmek isteyen varsa hali hazırda bir müşteri var haberiniz olsun
2. el bölümünü araştır.ARada oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: hoze78
Bende uygun fiyatlı temiz bir ikinci el slim bulursam almak istiyorum ama gg'da 300-350 arası ikinci eller ve insan güvenemiyor temiz mi, sağlam mı, pil ömrü ne akdar? Forumdaşlardan temiz psp slim'i olupda nakite çevirmek isteyen varsa hali hazırda bir müşteri var haberiniz olsun
350 TL 'ye garantisiz satılıyordu galiba psp 3000.Khalkedon da ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme