Şimdi Ara

Kırılmayan PSP kalmadı!!! (Yeni bir FW çıkana kadar!) Mucize gibi!!! (Sony'nin durumu nolacak?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ... artık foruma giremiorum haberleri yeni yeni duyuyorumda... (SBS.....)evet şu anda sonynin çıkardığı tüm firmwarelar ve ürettiği tüm pspler artık kopya oyun çalıştırmakta!!! Sizce Sony çok bir yeniliği olmayan 6.40 veya 6.50 die bir fw daha mı yayınlayacak bence öyle!!! zaten 6.35dede öyle ağım şağım birşey yokdu!!

gerçekten sizce napıcak bu sefer sony???

Bump: hemen zarar edioz die, kıytırıktan bir cihaz yayınlayıp versionu 7.00 olan bir psp2 çıkarmasın yada dandik bişiy yapıp psphone demesin? bunlar sadece aklıma gelen saçma fikirler... sonynin böyle bir şey yapcaınıda zannetmiorum adı üstünde: SONY!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 5 Ocak 2011; 1:16:16 >

• Püff benimki 6.31 hala bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myceneans

Püff benimki 6.31 hala bekliyorum...

dostum başlığı dikkatli okurmusn! Kırılmayan psp kalmadı! herfirmware kırıldı... 6.31 ve 6.35de kırıldı!!!
  • hakikaten mucize gibi.. arkadaşla dalga geçiodum aynı anda aldık onunki 6.31 benimki 6.20 çıkmıştı ben gıcklığına son ses yanında gow oynayıp çıldırıtıyodum şimdi yedik ayvayı
  • Bence yeni versiyon yayınlamaz çünkü kırılabilir olduğu için herkes PSP satın alacak, yani kısmen işine gelir sony'nin.Tabi bir süre sonra bu gidişe bir dur der ve yeni versiyonu yayınlar.Bu olanlar oyun üreticilerinin hoşuna gider mi bilmem.

Bu arada ben sıkıldım PSP'den .Birsürü oyun oynadım,bitirdim.Şimdi ise yeni çıkan oyunları az az oynuyorum.Haftada 1-2 kere en fazla açıyorum PSP'yi.Yani rafa kaldırdım gibi bişey oldu.Keşke kırılmadan önce satsaydım iyi fiyata .
    Bilinen,büyük oyunların neredeyse tamamını oynadım.Duyulmamış,değişik oyun bilen varsa tavsiye etsin beklerim

• Bence yeni versiyon yayınlamaz çünkü kırılabilir olduğu için herkes PSP satın alacak, yani kısmen işine gelir sony'nin.Tabi bir süre sonra bu gidişe bir dur der ve yeni versiyonu yayınlar.Bu olanlar oyun üreticilerinin hoşuna gider mi bilmem.

Bu arada ben sıkıldım PSP'den .Birsürü oyun oynadım,bitirdim.Şimdi ise yeni çıkan oyunları az az oynuyorum.Haftada 1-2 kere en fazla açıyorum PSP'yi.Yani rafa kaldırdım gibi bişey oldu.Keşke kırılmadan önce satsaydım iyi fiyata .
    Bilinen,büyük oyunların neredeyse tamamını oynadım.Duyulmamış,değişik oyun bilen varsa tavsiye etsin beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Bence yeni versiyon yayınlamaz çünkü kırılabilir olduğu için herkes PSP satın alacak, yani kısmen işine gelir sony'nin.Tabi bir süre sonra bu gidişe bir dur der ve yeni versiyonu yayınlar.Bu olanlar oyun üreticilerinin hoşuna gider mi bilmem.

doğrudur valla sen baya eskisin bu işlerde (eski derken bayadır varsın bu işlerde manasında...)

Bump: @the Maxz! dostum biyük ihtimal yanlışlıkla 2 mtane aynı mesaj yazmıssın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 7 Ocak 2011; 16:18:05 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Khalkedon da bugün aradım pspler 350tl olmuş!!!

müthiş bence sony yeni firmware çıkarmadan alın yoksa bu kırma macerası baştan başlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.