|
Kirin 9000s gizemi: Huawei’nin tarihi başarısı çok ciddi sorunlarla karşı karşıya
-
-
Bakalım bu hikayede yanan kim olacak...
-
Zevkle takip ediyorum bu kiririn 9000s i. Tam bir gizem mübarek,
-
Arm ve x86 olmadan dünyada şimdilik hiç kimse bir şey yapamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ahahaha ağlamaya başlamış amerika. merak etmesinler... o bellek çipleri de kendisi dökebilecek kıvama gelecek çin.
şu anda rus üniversiteleri de dahil bir çok üni ile çalışıyor çinli şirketler. rusya ile çin yakın zamanda ortak "starlink" benzeri proje de duyuracaklar
-
Sanki biz yapmışız gibi sahiplenmişiz. Vay arkadaş. Sanki amerika lacivert de çin başka renkmiş gibi. Hepsi aynı. Ne zaman biz yaparız, o zaman seviniriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
huaweiyi zırlatacak bir karar. Kendi işletim sistemi de vardı ne oldu. Kimse adını bile hatırlamıyor. Bu işler öyle kolay değil.sadece Çin'de sattığı telefonlarla yetimesi gerekiyor. Kirin işlemcilerde güncelliğini kaybetti. işleri daha da kötüye gidecek. Huaweiden yeni bir Nokia hikayesi gelebilir. Şirket telefon pazarından çekilebilir.
alman perakendeci saturn / medimarkt'ta bir çok huawei modeli satılıyor. belirli renklerde stok bitmiş olanları vardı. mate 50 pro deniz mavisi rengi bitmişti mesela.
Harmony OS tarafına gelince ise nette kapıştırmalar mevcut ...
HarmonyOS'in Android OS'i geçtiği artık belli. 4.0 iyice toprak atıyor üstüne. apple gibi olacak huawei de ... güzel alternatif olacak.
ha bir başka bilgi: çin ve rusya, ortak bir Starlink sistemi için projelendirme aşamasında çalışıyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu saaten sonra ne çini nede Huawei yimkimae durduramaz zaten durduramadıkları için ABD kuduruyor istedikleri kadar ambargo yasak koysunlar çin ABD ye baglı bir ülke degil ABD yede uyacak bir devlet degil ABD nin korkusu yakın gelecekte işletim sistemi olsun başka bir şey olsun android ve iosa işiyecek olması ve bu gerçekleşecek yani çin nurunu tamamlayacak öyle diyorlar galiba
Çin'den nur değil ateş bekleyebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Zevkle takip ediyorum bu kiririn 9000s i. Tam bir gizem mübarek,
|
Arm ve x86 olmadan dünyada şimdilik hiç kimse bir şey yapamaz.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X