Şimdi Ara

Kirk HAMMET nasıl bir gitarist ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence Metallicayı dinleyen birisinin bu topiği açmaya bile gerksinimi yoktur! Metallicayı dinle anlarsın!!
  • çok yaratıcıdır ve çok süper besteler yapar ama gitar tekniği çok ileri değildir. çaldığı sololar çalışılarak rahatca yapılabilir. unutmayınız ki o satriani nin en kötü öğrencisidir.
  • satrianin öğrencisidir ama satriani en kötü öğrenci olarak onu gösterir
  • evet soloları çok kasıntı şeyler değil tablardan kolayca çalınabiliyor fakat melodi olarak kullağa hoş gelmesi daha önemli yani yaratıcılık daha önemli bence... Bu arada master of puppets daki gitar solosunu kim bulmuşsa manyak bulmuş kirk mi emin değilim ama beni hasta ediyor o solo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sp@sTik ShoW

Dünyada bu işde ilk 5'e girer diyebilir miyiz ?

mümkün değil be abi ne adamlar var ona gelmeden, bence ilk 50 başarı sayılır onun için
    darkRider a katılıyorum melodinin kulağa hoş gelmesi de önemli
    satriani'nin en kötü öğrencisi ama onun en kötü öğrencisi olmak bile bi şeydir,satrianin'in en kötü öğrencisi bile kalbur üstü gitar çalar

• jimi hedrix in üstüne tanimam dünya kabul etmiş bunu
    ama kirk de iyidir bee
    quote:

Orjinalden alıntı: dakid

aahh ahh, jimmy page-ZOSO- idolümdür benim... sanırım gitarla çok fazla ilgilenmeyen arkadaşlar kirk ün en iyiler arasında olduğunu düşünüyor...

quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

bir jimi hendrix, jimmy page'in yanında lafı edilmez ama ortalamanın üzerinde bir gitarist olduğuda kesin.arkadaşlara katılıyorum virtüöz değil ama iyi bir gitarist...fade to black i yazmış olması yeterli benim için

• walla kirk ü biraz para göz we ibne bilirim...para için metali we metalcileri satan bi grubun elemanıydı...adını anmiim şimdi eski parçalarını sewerim ama
  • Valla soloları gayet güzel

Ailecek dinliyoruz

• Tekniği o kadar iyi değil ama yaratıcılık konusuna bişey diyemiyeceğim. Metallica parçalarında çok emeği var hakkını yememek lazım iyi gitarist ama örnek alınması gerek biri değil bence
  • metallica yı severek dinliyorum. 5 senedir de elektro gitar çalıyorum. ama kirk i pek tutmuyorum.
    bu kirk kötü anlamında değil yanlız kirk e gelene kadar necee daha iyi gitaristler var. gitarı hızlı çalmak iyi çalmak anlamına gelmez. burda durup düşünmek lazım. müzikte duyguya ön planda yer verilmeli. olaya bu acıdan bakarsak kirk ten daha iyileri var ama kirk'ün de hakkını yememek lazım bir arkadaş yazmış genel olarak iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

bir jimi hendrix, jimmy page'in yanında lafı edilmez ama ortalamanın üzerinde bir gitarist olduğuda kesin.arkadaşlara katılıyorum virtüöz değil ama iyi bir gitarist...fade to black i yazmış olması yeterli benim için

+1 DOSTUM. benimde idolüm jimi dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Valla soloları gayet güzel

Ailecek dinliyoruz

• Soloları kalite vallahi...
  • Kirk vasat bir gitarist.Asla bir Hendrix,Malmsteen,Vai,Satriani vs. değil.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.