Şimdi Ara

KIRMIZI GEM BİLMEYENLER İÇİN FOTO+DROP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kırmızı taş gelmişti kırdıam dedim alt+f6 basıp ekranı dururp neler verdigini baktım bole bi suru unig takı vardı gb vb vardı sonra devam ettim bi durudum hop kapadım alta bi baktım uniqe :D yazdı dedim aha hb-gibi bişi dir dedim bi baktım a buk abuk bi staf aslındacok bişi yok ama gusele benzio bende bunada şukur dedim bole daha gusel bişi cıkabilirdide:D
    http://img459.imageshack.us/img459/3702/2007919135713hg2.jpg
    http://img337.imageshack.us/img337/355/2007919185741kj9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stagedon -- 19 Eylül 2007; 19:00:38 >

• hayırlı olsun
  • o dandik dedigin staff DD koruması veriyo sana baba itemlerden düşmüş haberin yok git BES ile bas DD korumasını aç sonra satarsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 19 Eylül 2007; 14:06:18 >
  • o :D valla bilmidum saol :D
  • kaça satayım acaba bes le bastım dd flame damge bide hp geldi ? server girakon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stagedon -- 19 Eylül 2007; 14:10:34 >
  • ne sanşlılar var yaw
  • bu staf tek elmi kullanılıo aklıma o geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu stafın +7sinin Glacierini 15 Gbye SAttım bu Flame Si baya İşe yaraR:DhyrlI olsun..
  • nerden geliyo kırmızı taş?

Bu arada hayırlı olsun
  • kırmızı taş nerden geliyo biri sölesin ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Stagedon

kaça satayım acaba bes le bastım dd flame damge bide hp geldi ? server girakon

girakon piyasasından haberim yok..ronarkta +6 sı 7gb den alıcı buluyor ki ronarkta 7 gb ye roc yada ii+7 , hb+6 biraz daha zorlarsanız skeleton belt alabilirsiniz(tek tek yani,hepsi beraber degil).yani sen onu girakonda iyi bi paraya satarsın şimdi orası hakkında bilgim yok yorum yapamam ama DD çok önemli ve flame öyle ucuza satma yani.

kırmızı taş,sarı taş,silver taş server savaşlarına katılan oyunculara dün gece L den gönderildi.savaşlara kayıt yaptırdıysanız bakabilirsiniz.birinci olan ares en iyi gem olan silver,ikinci girakon kirmizi,üçüncü ronark (biz :) ) sari taş ile ödüllendirildik,diger arkadaşlar mavi,yeşil ve siyah ile ödüllendirelecektir.server savaşlarınıa kayıt yapıp girdiyseniz item L dedir..umarım açıklayıcı olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 19 Eylül 2007; 15:19:59 >

• güzel bir staff ama fıyatı server a göre deişir
  • Hayırlı olsun cidden güzel bi staff
  • hayırlı olsun
  • hayırlı olsun
  • hayırLı oLsun qüzel bi item
  • HayıRlı oLsUN
  • h.olsun iyi item denk gelmiş
  • Güzel ...
  • H.oLSun Taş Kırdırıpda Kötü Bi İtem Cıkan Warmı?Yoqsa Bende şimdi alıp kırdıracam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.