Şimdi Ara

Kırmızı Playstation 3'ün Avrupa Fiyatı Belirlendi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Kırmızı Playstation 3'ün Avrupa Fiyatı Belirlendi.

Amazon.co.uk'un geçtiğimiz günlerde kataloğunu yenilemesiyle karşımıza çıkan yeni Kırmızı renkli PlayStation 3'ün Avrupa fiyatı belli olmuş oldu.

Online perakendeci Amazon UK, 320 GB'lık bu kırmızı PlayStation 3'ü 249.99 euro'ya listeledi. Yine Amazon UK sitesine göre bu kırmızı konsola 27 Nisan tarihinde kavuşabilecek isteyen oyuncular.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Kirmizi_Playstation_3un_Avrupa_Fiyati_Belirlendi-26457.htm

Kırmızı Playstation 3'ün Avrupa Fiyatı Belirlendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 8 Nisan 2012; 21:01:23 >

• O cok sert..!! Cok karizma duruyor yanliz,2 GamePad verilseydi keske yaninda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 8 Nisan 2012; 21:24:31 >
  • Gamepad yaramaz da cihaz hoş olmuş.
  • Ben tasarımcı olsam sırf kırmızı yapmak yerine klik beyaz yapar üstünede Kratos un kırmızı dövmelerinin şeklinde işlemeler yapar birde yanında God of War 3 oyununu koyar bundle diye 2 katına satardım. Koleksiyoncuların dikkatini çekerdi.
  • gerçekten de neden hep sade renk yapıp satıyorlar. özel üzerinde uğraşılmış desenlerle karakter boyamalarıyla üretip çıkarsalar çok iyi satar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

O cok sert..!! Cok karizma duruyor yanliz,2 GamePad verilseydi keske yaninda..

aaaaaaa başarılı :)
  • Sadece kırmızı değil başka renkler olsa güzel olurdu.
  • hoş duruyor. :D Siyahını alıp kırmızı ile değiştirmek lazım ama HDD'de bilgiler var. :D
  • Very hot, very sexy. PS3 Shots.
  • Biraz daha seksi bişeyler yapsınlar, düz renk değiştirip satmak ucuza kaçmak oluyor. Elimdeki siyahı bende kırmızıya boyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero2900

Ben tasarımcı olsam sırf kırmızı yapmak yerine klik beyaz yapar üstünede Kratos un kırmızı dövmelerinin şeklinde işlemeler yapar birde yanında God of War 3 oyununu koyar bundle diye 2 katına satardım. Koleksiyoncuların dikkatini çekerdi.

Katiliyorum hem tema olarak zengin bir oyun hemde reklami yapilirdi koleksiyoncular sirf ps3 almazlar bunun icin ama yanina yun koyup gow 3 edition deyip normalden cok daha pahaliya satilabilir oyunun adimi kullanarak hemde daha sik olmus olur boyle sade kirmizi guzel durmuyor.
  • Siyah her zaman daha karizma
  • Konsola yakışmış ama gamepadde olmamış
  • bence hiç hoş olmamış
  • Waov fazlasiyla sexy.
  • Güzel
  • konsol haketen güzel olmuş,
    notebook stickerları gibi ps3 içinde kılıf yapabilirler aslında,
    themaları değiştirmekten sıkıldık, biraz da makinanın görüntüsünü değiştirelim...
  • mavi de isteriik ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

gerçekten de neden hep sade renk yapıp satıyorlar. özel üzerinde uğraşılmış desenlerle karakter boyamalarıyla üretip çıkarsalar çok iyi satar.

Skin sticker alabilirsiniz.
  • 249 euro değil pound yalnız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.