Şimdi Ara

kırmızı şarap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şarabın tadını çok merak ediyorum ve içmeyi düşünüyorum arkadaşlarımla birlikte. Bana önerebileceğiniz güzel kaliteli bir kırmızı şarap varmı. Fiyatıyle birlikte yazın lütfen 50 liradan yukarısı olmasa iyi olur sonuçta öğrenciyiz.

• Ogrenci sarabi soyliyim sana direk, biricik ve küp. Tadlari kotu degil ve ucuz, tanesi 13 lira olmasi lazim 750ml icin. Biraz daha guzel yerli sarap icmek istiyorsan okuzgozu uzumunden yapilan saraplardan alabilirsin 25-30 civari saniyorum. Ben kisisel olarak normal icmeye beyaz sarap ozellikle chardonnay daha cok severim, ama kirmizi sarap yemekle cok iyi gider. Ispanyol saraplarida bu arada f/p konusunda gayet iyidir, denk gelirsen al migrosta falan cok gordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Outsider -- 26 Temmuz 2015; 22:01:40 >
  •  kırmızı şarap önerisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız burda migros falan yok kocaelindeyim ben nerden alabilirim
  • Migroslarda güzel şaraplar oluyor oradan al bence. Ayrıca içerken kafa yapmıyor vs diyip kökünü kazımayın. Şarap sonradan vurur.
  • metro markette halikarnas kırmızı tavsiye ederim
    1,5 litre 20 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolluca ve buzbag

• Migros yada metro marketlerde satılan kırmızı şarap önerileriniz varsa yazarmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: bsm248

Migros yada metro marketlerde satılan kırmızı şarap önerileriniz varsa yazarmısınız

buzbağ hocam

• bsm248 B kullanıcısına yanıt

bütçe nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge of Cibali

bütçe nedir

100 TL ye kadar

• Yeni marmara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bsm248 B kullanıcısına yanıt

frontera cabernet sauvignon. pişman olmazsın hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bsm248

Migros yada metro marketlerde satılan kırmızı şarap önerileriniz varsa yazarmısınız

şarap haram bulaşma böyle şeylere

• sava

• tekelden alacağın şarapların çoğunu ağzı olan biri içmez. Söylediğin bütçeye göre en alınası şarap Porta Diverti. Fiyat performans olarak değerlendirdiğinde gayet iyidir. Biricik, küp falan şarap değil onu sana diyeyim. He o kadar param yok diyosan içme daha iyi lütfen. Rica ediyorum içmeyin.

•  kırmızı şarap önerisi
    Arkadaşlar elimde böyle bir şarap var tahminen 50 yıllık. Ederi nedir bilen var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.