Şimdi Ara

Kırşehirliler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bütün kırşehirliler toplandıkk. toplandk toplandık
  • Bende kirsehirliyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..

Bende kamanliyim

Hehe. Babam ben kucukken orada bi okulda gorev yapmisti. Bir acayip insanlar cikar oradan. Ama cogu saglam insanlardir. Ankarayi istila etmissiniz duyduguma gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 31 Ekim 2007; 14:20:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yakamozcuk
    kırşehirde lise okuyan varmı arkadaslar

anadolu lisesi okumuştum 88-90 arası, hacı fatma erdemir anadolu lisesi, sonra oradan ankara'ya tayin olduk...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihgülçiçek

quote:

Bende kamanliyim

Hehe. Babam ben kucukken orada bi okulda gorev yapmisti. Bir acayip insanlar cikar oradan. Ama cogu saglam insanlardir.

biraz açarmısın nasıl garip

• quote:

Orjinalden alıntı: _L@STM@N_

quote:

quote:

Bende kamanliyim

Hehe. Babam ben kucukken orada bi okulda gorev yapmisti. Bir acayip insanlar cikar oradan. Ama cogu saglam insanlardir.

Universitede 4 tane kamanli tanidigim vardi. (selcuk universitesi) İkisi benimle kaliyordu ve ikisi de dostumdur. Okula ilk geldigim sene hemseriyiz deyip anlasmistik ev icin.

Ama sonrasi tam bi facia. Kardesim ben boyle pasakli insanlar gormedim. . Evi mok goturuyodu. Hepsi de alkolikti. O esnadaki muhabbetlerimizi unutamiyorum. Hepsi iyi insanlardi.

Tasindiktan iki sene sonra ev sahibi bizi malum nedenlerden oturu evden atinca birbirimizden ayrilmak zorunda kaldik.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bende kamanliyim

Universitede 4 tane kamanli tanidigim vardi. (selcuk universitesi) İkisi benimle kaliyordu ve ikisi de dostumdur. Okula ilk geldigim sene hemseriyiz deyip anlasmistik ev icin.

Ama sonrasi tam bi facia. Kardesim ben boyle pasakli insanlar gormedim. . Evi mok goturuyodu. Hepsi de alkolikti. O esnadaki muhabbetlerimizi unutamiyorum. Hepsi iyi insanlardi.

Tasindiktan iki sene sonra ev sahibi bizi malum nedenlerden oturu evden atinca birbirimizden ayrilmak zorunda kaldik.

hım anladım.olur böyle şeyler. bunu kamanlılara bağlamamak lazım.belki hepsi öyle değil.

bu arada ben kamanlı değilim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende kamanliyim

hım anladım.olur böyle şeyler. bunu kamanlılara bağlamamak lazım.belki hepsi öyle değil.

bu arada ben kamanlı değilim

Ben o durumdan pek sikayetci degildim gerci. Onlar olmasaydi ileride anlatacak onca anim olmazdi hem.

• Koy:Kaman-Kirsaaaar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NayirNolamaz -- 12 Şubat 2008; 3:23:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NayirNolamaz

Koy:Omerhacili-Kaman-Kirsehir Belcika da yasiyorum

vallaha fan clupı kurduk. burası artık bizim mekanımız hemşehrilerim
  • Biri Kırşehirli mi dedi? Buyrun?Kırşehirliyim ve Kırşehir merkezde oturuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: portakal

Biri Kırşehirli mi dedi? Buyrun?Kırşehirliyim ve Kırşehir merkezde oturuyorum...

100 olcaz galiba
  • vay hemsolara bak.
    bende kirsehir-cicekdagi
    Neset Ertas bizim yakin koyden dir
  • quote:

Orjinalden alıntı: SheHiT

vay hemsolara bak.
    bende kirsehir-cicekdagi
    Neset Ertas bizim yakin koyden dir

lan olm neşet annemin köylüsü lan. nerde size yakın. ama bi akrabalıgımız yok. sallama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reklamı_Geç -- 1 Kasım 2007; 15:24:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: LsR

quote:

Orjinalden alıntı: cL4rK

Kırşehir-Kamanlıyım ama Ank'da yaşıyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: safaksaylam

Kamanlıyık ezelden

hangi köyden

Kargın Yenice..Sen??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katre. -- 15 Eylül 2011; 23:56:47 >

• 4 gün önce kırşehirdeydim. dinekbağın üst yolda kaza yaptım. sag farı bantlı bi vectra gördüyseniz o benim..
  • Herkes ban yemiş ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: airTTies

Herkes ban yemiş ha

Nasıl yahu,bir Kırşehirli olarak sapasağlam burdayım
  • Kırşehirde üni okuyorum.
  • Ben de varım beyler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.