Şimdi Ara

kış geldi kestane sezonunu açtım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: deneme_1_2


    quote:

    Orjinalden alıntı: aliok

    kestanenin 2 yanını çizin.
    suda 15 dakika bekletin.
    kızgın tavada kuvvetli ateşte pişirin.



    hocam o nasıl oluyor.biz ya soba üzerinde yaparız ya da suda haşlarız.hem haşlayıp hem kızartmayı denemedik hiç.kandırmıyon dimi bizi


    Hocam o doğruyu söylüyor ön arka yada yan tarafından bıçaklar biraz yarık bırak sonra suyun içinde bir müddet beklesin o zaman daha lezzetli oluyo tadı 10 numara oluyor....




  • kurt olmasın
  • kestanenin çizilmişini nerde buluruz çizilmemişini nerde buluruz.??
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.