Şimdi Ara

Kış geliyor. Kış hakkında tavsiyeleri alalım. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
28
Favori
2.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sokak barınağı cok mantikli geldi fakat burda baktigim kopekler golden boyutunda. Daha buyuk barinak onerisi olan varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlar daha iyi bilir kızları çağırın :)
  • Kapalı ve havasız ortamlarda uzun süre kalmayın ve bulunduğunuz ortamı sık sık havalandırın 2 dakikada olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

Orijinalden alıntı: engram

Kışı nedense diğer mevsimlerden daha çok seviyorum.

kışın yağan yağmurda pencerede, elimde bir fincan çay, aklımda böyle yağmurlu bi klip triplere girmeyi özledim.

Birde kız arkadasın varsa degme kyfine :)

• Kıştan nefret ediyorum yahu..
  • Bir kat daha mı örtüneyim bir kat daha mı giyineyim durumlarında giyinmeyi öneriyorum
  • Siyah boğazlı kazak, siyah pantolon, siyah ceket ve siyah bot ile soğukta rahat edebiliyorum. Size de tavsiye ederim.
  • bulunsun

• İlginç, güzel bir konuymuş. Takip edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nego0505

Kapalı ve havasız ortamlarda uzun süre kalmayın ve bulunduğunuz ortamı sık sık havalandırın 2 dakikada olsa.

Güzel tavsiye. Ekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

hem sokak kedileri hemde bitane sokak kopegi besliyorum .kediler neyse icerde klube gibi su saatlerinin yeri var oraya giriyolar.ama kapidaki sokak kppegi onun icin nababilirim bilmiyorum 9 aydir kapimizda kangal kirmasi ayagi kirik sekilde gelmisti onu besleye besleye bekci oldu yabanci biri geldimi hav hav ama isirmiyor .pesimden kosuyo sokaga ciktimmi belli biyere kadar.geliyor.sonra tekrar kapini onune yatiyor

Böyle insanlar lazım topluma :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CGladius -- 9 Eylül 2013; 23:44:53 >

• Kışı seviyoruz.
  • Güzel ve yararlı bir konu takipteyim :)
  • winter is coming
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan92

quote:

Orijinalden alıntı: nego0505

Kapalı ve havasız ortamlarda uzun süre kalmayın ve bulunduğunuz ortamı sık sık havalandırın 2 dakikada olsa.

Güzel tavsiye. Ekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz Ç.

hem sokak kedileri hemde bitane sokak kopegi besliyorum .kediler neyse icerde klube gibi su saatlerinin yeri var oraya giriyolar.ama kapidaki sokak kppegi onun icin nababilirim bilmiyorum 9 aydir kapimizda kangal kirmasi ayagi kirik sekilde gelmisti onu besleye besleye bekci oldu yabanci biri geldimi hav hav ama isirmiyor .pesimden kosuyo sokaga ciktimmi belli biyere kadar.geliyor.sonra tekrar kapini onune yatiyor

Böyle insanlar lazım topluma :)

kedilerden bikkinlik geldu gecense.ne 2u taneydi biri gitti biri surekli bizim bahcede erkek kedi bahceye gelen tum disileri....

8 tane kedu var suan bu aralar diyet te oldugum icin pek yemek gitmiyor onlara anca yogurdun dibi biraz ekmek hergyn yarim kilo yogurd bitirince

unutmayin kopekler kedilerh konusamaz sizden su yemek istiyemezler 2gunde bir kap su birakin buyuk sevaba girersiniz .

soyle bir soz vardi mahalledeki kedi ve kopekler sizddn kacmiyorsa o mahallede iyi insanlar vardir.

not bizim kediler kacmayi birak ustune basicaz.malak gibi yatiuorlar

• Yararlı konu takip

• Orijinalden alıntı: Deniz Ç.
    soyle bir soz vardi mahalledeki kedi ve kopekler sizddn kacmiyorsa o mahallede iyi insanlar vardir.

not bizim kediler kacmayi birak ustune basicaz.malak gibi yatiuorlar

O söze katılıyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CGladius -- 10 Eylül 2013; 0:51:47 >
  • buz gibi el ayak kırmızı burun gelme kış gelme
  • Kış geliyor ört hocam yorgaaan yorgaaan üstüne.
  • SICAK YERLERE KAÇALIM
  • aman boynunuzu ve belinizi sıcak tutun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.