Şimdi Ara

Kış İçin Tatil Önerisi ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şu günlerde kış için tatil öneriniz ne olurdu acaba?
    Şöyle, 1 haftalığına, tek başıma tatile çıkabileceğim tatil öneriniz ne olurdu acaba?
    Yazın ege, akdeniz taraflarına gidiyoruz ama kış için bir tatil planı düşünmedim ...
    Bu mevsimde nereye gidebilir, ne yapabilirim?
    Şuraya git, ordan buraya geç, şu şu aktiviteleri yap, bu etkinliğe katıl gibi v.b etkinlik örneklerine de açığım ...
    Tavsiyelerinizi bekliyorum ...
    Teşekkürler ...

• Güncel arkadaşlar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: electronica

Merhabalar ...
    Şu günlerde kış için tatil öneriniz ne olurdu acaba?
    Şöyle, 1 haftalığına, tek başıma tatile çıkabileceğim tatil öneriniz ne olurdu acaba?
    Yazın ege, akdeniz taraflarına gidiyoruz ama kış için bir tatil planı düşünmedim ...
    Bu mevsimde nereye gidebilir, ne yapabilirim?
    Şuraya git, ordan buraya geç, şu şu aktiviteleri yap, bu etkinliğe katıl gibi v.b etkinlik örneklerine de açığım ...
    Tavsiyelerinizi bekliyorum ...
    Teşekkürler ...

En bilindik kış tatili mekanı Abant'tır.
    Abant Gölü/Bolu

Aralık ve Nisan ayları arası karla kaplı olur genelde, kar yağışı vardır. At binebilirsin, faytona binebilirsin, bisiklet sürebilirsin, en önemlisi kayabilirsin. Çeşitli aktiviteler gerçekleştirmiş olursun. Göl kenarında piknik yaparsın.

Kış için gidilebilecek çok yer var ama SANIRIM en çok aktivite Abant'ta..

• Uludağ' da kar kalınlığının istenilen seviyede olmamasından dolayı şu an için Abant gibi farklı alternatifleri öneriyoruz. İstanbul'a yakın olması da ayrıca güzel. Onun haricinde Kış kampları ekstrem sporları sevenler için önerdiğim diğer bir alternatif olmaktadır. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.