Şimdi Ara

Kış lastiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, uzun süre aradım araştırdım. sordum soruşturdum ve an itibariyle yine kararsızım. 2 seçeneğim var, Goodyear ug8 ve continental ts 850. ugler 200₺ civarı, continental ise 250₺ istediler. aracım corsa. Ankara'nın dikmen'inde yaşıyorum. Bu ikisi arasında kalacak olursam sanırım conitenentali seçerdim. fakat bir diğer kararsızlığım ise fiyat. acaba bu kadar abartmamak mı gerekiyor, daha ucuz lastik firmalarına mı yönelmem gerekir sizce? çünkü 4 lastiğe 1000₺ vermek biraz üzecek. ama diğer yandan lassa'ya da 830₺ küsür vereceğim. arada riske değecek kadar büyük bir fark yok. üstelik lassa beni üzebilir, ama conti düşük bir ihtimal üzer diye düşünüyorum.

Alpin A3 var ebatlarıma göre o da 255₺
    alpin 5 ebatlarıma uygun değil.
    ts 860 ebatlarıma uygun değil.
    ug9 ebatlarıma uygun değil.
    nokian d4 ebatlarıma uygun değil.
    nokian d3 ebatlarıma uygun fakat 210₺ ve bir sene aldığın verimi öbür sene alamazsın dendi. o yüzden istemiyorum
    not: ug8lere çok güvenemediğim için continental seçerdim dedim, onlara güvensem başlık açmazdım.

bu durumda olsanız siz napardınız?
    bu lastik muhabbeti artık canımı sıkmaya başladı, maalesef çok zormuş. ne alacağımı bilemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • arkadaşlar continental ts 850ye bir yerden daha 250₺ teklif aldım. sizce almalı mıyım? lütfen yardımcı olun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.