Şimdi Ara

Kış Saati Uygulaması Kalktı CL Maçları Saati Artık 22.45 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kaan Berk

Rusya da maçlar onlara göre başlatılıyor biliyorsunuz. Bu bahsettiğim şey tüm maçların erkene alınması değil sadece Türkiyede ki maçların erkene alınması.

Rusya'nın bir çok bölgesinde saat bizimle aynı dostum, hatta bu Kış uygulaması kalktıktan sonra 1 saat ileride bile olacağız Rusya'dan
    Rusya'da erken oynatılmasının sebebi soğuk hava şartları.
  • Kardeş bu kadar saçma bir mesajı nasıl bir araya getirip yazdın çok merak ediyorum. Her tarafından bilgisizlik akıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü olmuş

• Benim icin bi yonden kotu oldu Romanyayla TR arasinda saat farki yoktu simdi saat farki olcak gerci cok ta skinti olmaz ama ayni saat diliminde olmak ulkemle iyi oluyodu.
  • osmanlispor taraftari dusunsun daha mac baslamadan metro seferleri bitecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Maça giden adam, saat 01:00'de maçtan çıkacak, evine gitmesi vs. olacak saat 01:45, ancak 02:00 gibi yatar. Bence kötü olmuş.

Kardeş tamam ama sonuçta yetişkin bir insan da zaten tavuk gibi saat 10'da yatmıyor ki, benim gördüğüm işi olan çoğu insan gene ortalama saat 12-1-2 gibi yatan insanlar. Yani çok zorlanacaklarını kendi adıma düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caughter

quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Maça giden adam, saat 01:00'de maçtan çıkacak, evine gitmesi vs. olacak saat 01:45, ancak 02:00 gibi yatar. Bence kötü olmuş.

Kardeş tamam ama sonuçta yetişkin bir insan da zaten tavuk gibi saat 10'da yatmıyor ki, benim gördüğüm işi olan çoğu insan gene ortalama saat 12-1-2 gibi yatan insanlar. Yani çok zorlanacaklarını kendi adıma düşünmüyorum.

Valla ben Mecidiyeköy'de çalışırken, Ataşehir'den Mecidiyeköy'e gitmek için her gün sabah 06:15'te kalkmak zorunda kalıyordum ki saat 08:30 daki işe yetişmek için. O yüzden genelde en geç saat 23:30 gibi yatıyordum. Herkesin işi, evine yakın değil maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Berk

Rusya da maçlar onlara göre başlatılıyor biliyorsunuz. Bu bahsettiğim şey tüm maçların erkene alınması değil sadece Türkiyede ki maçların erkene alınması.

Rusya'nın bir çok bölgesinde saat bizimle aynı dostum, hatta bu Kış uygulaması kalktıktan sonra 1 saat ileride bile olacağız Rusya'dan
    Rusya'da erken oynatılmasının sebebi soğuk hava şartları.

Biliyorum ben de sadece televizyondan duyduğumu söylüyorum. Açıkçası çok umrumda değil maç saatleri 21:45 olması ile 22:45 olması arasında benim için hiç bir fark yok. Umarım diğer insanlarımız mağdur olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: LSDream

Kardeş bu kadar saçma bir mesajı nasıl bir araya getirip yazdın çok merak ediyorum. Her tarafından bilgisizlik akıyor.

Öğretin hocam öğrenmeye açık bir insanım.

• batidaki meridiye gore yapaylardi bari. neden igdir onu anlamadim.
  • Tv yi kucaklayıp yatarız artik

• Sorun yok, olimpiyat stadindan antremanliyiz eve geç dönmeye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pençe_

Kış saati uygulamasının kalktığı kesin mi hocam?

resmi gazetede yayınlandı. yayınlandıktan 15 gün sonra da yürürlüğe girer.

kpss 2016 dan sevgilerle.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.