Şimdi Ara

Kış Uykusu (2014) | Nuri Bilge Ceylan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
122
Cevap
1
Favori
6.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nuri Bilge Ceylan'ın Yeni Filmi "Kış Uykusu"

Filmin kadrosunda Demet Akbağ, Haluk Bilginer ve Melisa Sözen yer alacak...

Son olarak Cannes Film Festivali'nde Jüri Büyük Ödülü ile dönen Bir Zamanlar Anadolu'da filmini çeken ünlü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın yeni filmi belli oldu. İsminin Kış Uykusu olduğu öğrenilen projenin kadrosunda Demet Akbağ, Haluk Bilginer ve Melisa Sözen gibi isimler yer alacak.

Son filmi Hükümet Kadın'ın tanıtımı kapsamında konuk olduğu bir TV programında konuşan Akbağ, Nuri Bilge Ceylan'ın son filmi Kış Uykusu'nda Haluk Bilginer ve Melisa Sözen ile birlikte rol alacağını müjdeledi. Akbağ ve Bilginer daha önce ‘İstanbul’un Altınları’ dizisinde birlikte rol almıştı.

Şubat ayında Kapadokya’da çekilmesi planlanan filmin konusu hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Beyazperde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 1 Nisan 2016; 1:38:58 >

• Nuri Bilge Ceylan'ın her filmini izledik.. bunu da izleriz kısmet olursa.
  • Haluk Bilginer ismini duyduğumda ne kadar sevindiğimi anlatamam.Çünkü kendisi Türkiye'nin en yetenekli oyuncusu olmasına rağmen kötü projelerde görev alıyordu.
    Nuri Bilge Ceylan filminde çok başarılı bir oyunculuk sergileyeceğine eminim.İleride Reha Erdem ile çalışmasını umuyorum.
  • güzel haber,bekliyoruz
  • Nuri Nuri Ceylan Her türlü izlenir fakat Demet Akbağ ve Haluk Bilginer seçimine şaşırdım. Yine değişik bir şey deneyecek galiba. Yoksa bu ikili ı-ıh...
  • Oyuncu seçimleri düşündürse bile heyecanlanmadım desem yalan olur.Merakla bekliyorum.
  • Filmlerinin uyuttuğunun kendisi de farkında ki 'Kış Uykusu' diye isim koymuş.

Şaka bir yana Demet Akbağ ve Haluk Bilginer olunca sevindim ben de. Bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max Richter

Filmlerinin uyuttuğunun kendisi de farkında ki 'Kış Uykusu' diye isim koymuş.

Şaka bir yana Demet Akbağ ve Haluk Bilginer olunca sevindim ben de. Bekliyoruz...
    Açılmışı varmış. Dört gözle bekliyoruz bakalım.
  • Bekliyoruz bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Domates Kızartması

Oyuncu seçimleri düşündürse bile heyecanlanmadım desem yalan olur.Merakla bekliyorum.

Herkes NBC'nin Yılmaz Erdoğan tercihini eleştiriyordu ama iyi bir yönetmenin elinde adam kariyer performansı gösterdi.
    NBC oyuncuyu nasıl kullanacağını biliyor, önemli olan o değil, içeriği merak ediyoruz

Bakalım bu filmiyle Palme D'or alabilecek mi NBC ?
  • Cannes'dan dolayı filmin bu sene Mayıs ayı gibi vizyona girmesi bekleniyor.
  • Daha varmış.Oyuncu kadrosu iyi.
  • Leziz bir film daha geliyor. Uyanın ahali.
  • Fragman güzel. Bekliyoruz...
  • Film Cannes'da Pam d'or aldı. Forumda kimse sallamamış Merakla bekliyoruz bakalım
  • Şimdi göreceğiz bakalım böyle özel bir film kaç salonda yayınlanacak.
  •  Kış Uykusu (2014) | Nuri Bilge Ceylan

Oy sayısı az ama şu anda film 10 puanda.
  • recep ivedik düğün dernek tarzı filmler varken bu filmi salonlarda görmeyiz :)
  • Ne zaman çıkacak vizyona, sırf destek olmak için gideceğim filme
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.