Şimdi Ara

KISA AMA ICINDEN CIKILMAZ BIR KIZ KONUSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bir kızla çıkmak istiyorum ama kızın benle ilgilendiği yok size bir mesajlasmamizi gösteriyim ben ve o diye devam ediyor

Beni _: arkadasin olarak görüyorsan "selam" yaz... Kankan olarak görüyorsan "naber" yaz... Düsmanin olarak görüyorsan "b!r daha karsima cikma" yaz... Hoslaniyorsan "cook tatlisin" yaz... Asiksan "seni seviyorum" yaz... Kardesinsem "kardesim" yaz... Hic biseyinsem bos mesaj at.... Bu mesaji Herkese yollayin... :-D yollayinki kim dostunuz? Kim düsmaniniz? Kim hayatinizin aski ? Anlayin xD Hadee koLaay gelsin... Cevabi alalim ama...
    O (boş mesaj)
    ben Stn kzlara atmcktm. Hc anlasamam kzlarla.

O sanki kızlar sana çok meraklı göndermeseydin bize
    ben göndermicktm de telefondaki toplu mesaj grubuna yokladım kızları silmeye usndm dedim ve cevap gelmedi bu kızı nasıl tavlayabilirm

• Yönetimden rica ediyoruz " KIZ KONUSU " bölümü açılsın
  • hayatının hatasını yapmışsın. geçmiş olsun dostum.
  • olmaz.
  • Kaç yaşındasın sen yaff
  • Yukarıdaki Arapça metni Türkçe'ye çevirebilecek var mı? Konuşmalardan bir şey anlamadım.
  •  KISA AMA ICINDEN CIKILMAZ BIR KIZ KONUSU
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gördüklerim içinde en kötüsü , bir 70 lik devirsem böyle bir mesajı atcak cesaret gelmez
  • fail
  • Belki kız benim gibi toplu mesaj atanlara gıcık oluyodur? Ben cevap vermem toplu mesajlara atıcaksa özel atsın.. Ayrıyetten bu nasıl bi toplu mesajdır bulmaca gibi yaş kaç allah aşkına
  • mictim yani
    edit:yas 19
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdboyxd

mictim yani
    edit:yas 19

Hayır olamaz ya.Off.

http://forum.donanimhaber.com/m_48163927/tm.htm

Buraya alalım seniAcilen değişmen lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.