arkadaşlar ben bir kızla çıkmak istiyorum ama kızın benle ilgilendiği yok size bir mesajlasmamizi gösteriyim ben ve o diye devam ediyor
Beni _: arkadasin olarak görüyorsan "selam" yaz... Kankan olarak görüyorsan "naber" yaz... Düsmanin olarak görüyorsan "b!r daha karsima cikma" yaz... Hoslaniyorsan "cook tatlisin" yaz... Asiksan "seni seviyorum" yaz... Kardesinsem "kardesim" yaz... Hic biseyinsem bos mesaj at.... Bu mesaji Herkese yollayin... :-D yollayinki kim dostunuz? Kim düsmaniniz? Kim hayatinizin aski ? Anlayin xD Hadee koLaay gelsin... Cevabi alalim ama... O (boş mesaj) ben Stn kzlara atmcktm. Hc anlasamam kzlarla.
O sanki kızlar sana çok meraklı göndermeseydin bize ben göndermicktm de telefondaki toplu mesaj grubuna yokladım kızları silmeye usndm dedim ve cevap gelmedi bu kızı nasıl tavlayabilirm
Yönetimden rica ediyoruz " KIZ KONUSU " bölümü açılsın
hayatının hatasını yapmışsın. geçmiş olsun dostum.
olmaz.
Kaç yaşındasın sen yaff
Yukarıdaki Arapça metni Türkçe'ye çevirebilecek var mı? Konuşmalardan bir şey anlamadım.
gördüklerim içinde en kötüsü , bir 70 lik devirsem böyle bir mesajı atcak cesaret gelmez
fail
Belki kız benim gibi toplu mesaj atanlara gıcık oluyodur? Ben cevap vermem toplu mesajlara atıcaksa özel atsın.. Ayrıyetten bu nasıl bi toplu mesajdır bulmaca gibi yaş kaç allah aşkına