Şimdi Ara

Kısa Ankara Turu [HD] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: de4ThAnqeL

Mücahit.Belki tanımazsınız.

hangi oku lhocam
  • quote:

O yapılması planlanan bir kuleydi.Cumhuriyet kulesi diye bir projeydi.Ancak izinsiz mi yapılıyormuş,uçakların güzergahında mı oluyormuş ne oluyorsa olmuş (ruhsatı yokmuş,şaka gibi.) ve 144.kata gelinince durdurulma kararı geldi.2,3 senedir de yıkılması planlanıyor ama yıkılacak gibi değil.Şuan ''Hayalet Kule'' olarak biliniyor.

Saçmalık kim bilir ne kadar para harcandı, yapılmadan önce niye düşünülmüyor böyle şeyler. Geçen yanından geçtim korktum yıkılır diye yanındaki binalar toz olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KyourakuShunsui

quote:

O yapılması planlanan bir kuleydi.Cumhuriyet kulesi diye bir projeydi.Ancak izinsiz mi yapılıyormuş,uçakların güzergahında mı oluyormuş ne oluyorsa olmuş (ruhsatı yokmuş,şaka gibi.) ve 144.kata gelinince durdurulma kararı geldi.2,3 senedir de yıkılması planlanıyor ama yıkılacak gibi değil.Şuan ''Hayalet Kule'' olarak biliniyor.

Saçmalık kim bilir ne kadar para harcandı, yapılmadan önce niye düşünülmüyor böyle şeyler. Geçen yanından geçtim korktum yıkılır diye yanındaki binalar toz olur.

Kesinlikle saçmalık.144.kata gelince mi söylüyorlar uygun bir proje olmadığını.Tabi bu işin gösterilen yüzü arka tarafta parti içinde ki görüş ayrılıklarından dolayı bitirilmediği söyleniyor.Neyse bu kuleyi konuşursak ayrı bir konu açmamız lazım.Söylenecek çok şey var.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.