Şimdi Ara

Kısa film-belgesel ekibi kuruyoruz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaslar öncelikle planlarımızdan bahsetmek ıstıyorum.

Belgesel ve kısa fılm cekmek ıcın bır ekıp olusturmak ıstıyoruz.Aktıf olarak cekım yapmayı dusunuyoruz.Yapılacak işleri ve konuları neredeyse oluşturduk.Belgesel konusunda tek bır konuya bağlı kalmayacağız.Müzelerden,meslek gruplarına,ülkemizdeki azınlıklara ve engelli dostlarımızın yaşadığı zorluklara kadar bir çok konuya el atacağız.Kısa film konusundada yerli ve yabancı bir çok yarışmaları takip edıyoruz ve ekıbımızle kısa sure sonra cekımlere baslamak ıstıyoruz.

Biz kimiz ?

Biz Fotoğrafçılık-Kameramanlık-Görsel Tasarım-Halkla ilişkiler alanında eğitim almış 3kişilik bir ekibiz.Ortalama olarak 25-26 yaşlarındayız.2kişi aktif olarak çekimlerde yer alacak ve 1 kişi senaryo,fikir alış verişi ve sosyal medyada yardımcı olacak.

Kimlere ihtiyacımız var?

Bizler ciddi ve dikkatli çalışırız.Ekibimize gelmek isteyen dostumuzunda bizler gibi olmasını isteriz.Genellikle çekimlerimiz haftasonu olacak.Ne iş yaptıgınız bizim için önemli değil fakat kısa film-fotoğraf çekimi,senaryo vb. konularda bilgisi olması,ilerlememiz hakkında daha iyi olabilir.İstanbul'da ikamet etmeniz gerekiyor.Sürekli irtibat halinde olmalıyız.Fikir alış-verişi yapmalıyız.

Ekibimiz neler yapabilir?

Aslında şuan ki ekibimizle düzgün işler çıkarabiliriz fakat hepimizin uğraştığı farklı bir iş var.Bu nedenle, bize yapılacak işlerde yardımcı olabilecek.Kısa film-Belgesel alanına meraklı insanlara ihtiyacımız var.Şuanki ekibimiz Fotoğrafçı-Kameraman-Kurgu-Senarist ve Sosyal medya takibi-reklamı rahatlıkla yapabilir.

Eğer sizde kısa film çekimi-belgesel çekimi yapmak istiyorsanız ya da meraklıysanız lütfen bize kısa bir özgeçmiş ile neler yaptınız,şuan ne yapıyorsunuz,daha once kısa film deneyiminiz oldumu vb. konularda bilgi içeren mesaj atın.Başlangıç için gerekli ekipmanlarımız mevcut.

İlginiz için teşekkür ederiz.

• Siz neler yaptınız? İşlerinizi gördükten sonra karar verebilir insanlar. Buna ben de dahilim.
  • Herkes bireysel olarak bir seyler yapti, fakat ekibimiz yeni kuruldu.Biz amatörüz, hobi olarak baslayacagiz.Ciddi calisip, duzgun isler cikartmak istiyoruz.Bu is hobi olarak kalmayacak, cesitli kanallara ve kuruluslara pazarlamasinida yapacagiz.okul yillarinda kalan calismalarimiz var.uzun sure video-kisa film vs. Cekmedik.Yeniden baslamak istiyoruz ve eger bizim gibi dusunenler varsa zevkle o arkadaslarla calisiriz.Ben 6 yildir Fotografcilik ve gorsel tasarim yapiyorum.Bizimle birlikte olmak isteyen detayli bilgiyi ozel olarak alabilir.ilginiz icin tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.