almayı düşünürsen bana mail birak özelden clan başkanında item ederini ben bilmiyorum ama 14 gb fln olması lazim..
iyi de itemin ona geldiği gözükmüor neden bosuna hayırlı olsun diyorsunuz anlamadım
hayırlı olsun manesteysen benide gör
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin923
iyi de itemin ona geldiği gözükmüor neden bosuna hayırlı olsun diyorsunuz anlamadım
ona gelmemiş clanına gelmiş clanca kesilen boss larda item clan başkanına verilir ve satılır yada ihtiyacı olana verilir para paylaşılır eğer birine verilirsede(ki bu clan içindendir) o boss u kesenlerin onayı şarttır
quote:
item bana değil bize geLdi kardeş ATLANTİK ^^ bu gün kestigimiz en ii bosların en ii drobu bu :)
quote:
Orjinalden alıntı: pr3ns3s
Boss larda drop oranı artmış heralde oynarken hiç bişi cıkmıodu biz bırakınca bosslar coşmus
H.o bu arada
Yok bea boss oranlarında bir farklılık yok bugün lobo kestim bütün bosslarım gibi bash çıktı, dünde attila kestim.
HayırLı oLsun
quote:
Orjinalden alıntı: _LyRi[C]s_
quote:
ona gelmemiş clanına gelmiş clanca kesilen boss larda item clan başkanına verilir ve satılır yada ihtiyacı olana verilir para paylaşılır eğer birine verilirsede(ki bu clan içindendir) o boss u kesenlerin onayı şarttır
acıklaman icin teşekkür ederim böyle huzur bozuculara asıl :)
HyrLı 0Lsun..
hepiniz çk sağolun teşk ederim takmak nasip olmadi ama clandan gelecek para ile +0 SS aLıcam gibi :)
h.o tbrklr. dhncdrplr (daha nice droplara)
skeleton beltin özelliklerini gösteren bi ss atarmısn