Şimdi Ara

Kisa sure sonra gelecegi soz edilen 4. GSM Operatorune ne oldu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Düşünsenize elinizde 10 milyar dolar para var. başka ülkelerde sorunsuz olarak çalışıyorsunuz. Türkiyeye yatırım yaparmıydınız.
    Şu halde ekonomisi olan bir ülkeye ?
    Ben olsam yapmazdım. Onlarda yapmayacaklardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuitarxtanbuL -- 24 Şubat 2019; 21:52:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üç Kağıtçı Mesut

Kardeş ben de fakirim alunma yani zengin olsam turkcellden başkasını kullanmam.
    Yahu uzatma, turkcell vodafone tt kullanmak, zengin fakir olayıyla açıklanamaz, sana bunu anlatmaya çalıştık işte
    Bak şimdi
    Türkiye köylerinin genelinde Turkcell kullanılıyor, şimdi senin mantığa göre onlar zengin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Turkcellin zengin olduğunun kanıtı. Aynı iphoneu tüm dünyada kullananların olduğu gibi. Ayrıyetten köyde mecbur o gsmden başkası çekmiyor

• bu forum artık tam anlamıyla ergen yuvasına döndü, yok fakirdi, zengindi, bilmemneydi, bu nasıl bir saçmalıktır arkadaş, ben telekom kullanıyorum yurt dışı avantajlarından dolayı, sık seyehat ettiğim için, senin gözünde fakirim ama 30 tl lik lifecell kulanan zengin, helal olsun bu senin boş muhabetine.

sen tuhaf zengin fakir muhabetleri yapa dur, bu ülkede milyonlarca zengin insan ensar olaylarından dolayı senin zengincelli bıraktı kullanmıyor, bedava bile verse haberin var değil mi?
  • İlk sayfalarda bilgi son sayfalarda zengin fakir muhabbeti yaparak yine güzel bir konuya tüyü dikerek sonlandirdiginiz için ayrıca tşk eder...
    Bu arada : kimin ne kullandığı nasıl kullandığı kaç para kullandığı zerre umrumda değil ama pahalı kullananı zengin az parayla verimli kullanani ,kimseyi fakir yapmaZ tüketim değil ama bilinçli olmak mesele. Bende mesela tahuutum biticek Turkcell de ama bu beni 1 senelik zengin mi yapıyor ?(: Yoksa bu ülke 36 ay taksitle telefonu aldirani da gördü ferarri ye tüp takani da duruma nereden baktığınız ve ne anladiginiz önemli.
    saygılarımla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üç Kağıtçı Mesut kullanıcısına yanıt
    Ben 10bin TL maaş da alsam 2 TL'nin hesabını yaparım. Benim yapım bu. Aynı kalitede ürün daha uyguna 100 metre uzakta satılıyorsa yürürüm alıp gelirim. 16 yaşımdan beri gelir gider,birikim,yatırım odaklı çalışan bir kafam var. Hastalık mı bilmiyorum ama gelirim ne olursa olsun aylık market tüketiminde 50 TL kazancli olmayı önemserim. Gelirin 7bin TL'de olsa gidip 950bin TL'lik daire alırsan evin taksitlerini,çocukların eğitim giderlerini ödeyince evin yeme içme elektrik fatura giderlerine para kalmayabiliyor. Bu yüzden 16 yaşımda mağazamızda başladığım gelir gider kazaç hesaplarına halâ devam ediyorum. Çayı uygun bulursam 5 paket alırım,jileti,havlu peçeteyi,deterjanı uygun bulursam depolarım. Doktor arkadaşlarım var,acayip cimriler. Telefonları genellikle samsung j7,yada iphone 6 serisi. Arkadaşının çocuğu olur,arkadaşlar arasında 50'şer TL toplayıp altın alalım verelim dersin,doktor arkadaşlar ya sen ver ben sana veririm gibi oyalayıcı laflara başvurur. Hastane servisinde çalışan bir personel arkadaş varsa burada,bu durumu doğrulayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dağ başına vb yerlere gidip turkcell harici çekmeyen operatörleri kullanmak yerine param varsa turkcell kullanırım. Yarın turkcell de aynı diğerleri gibi olsun bu sefer hangisi iyi ise onu söylerim. Benim marka takıntım yok ama lu bir gerçek türkiyede en çok yerde hizmet veren operatör. Kullanana veya kullanmayana hakaret edemezsiniz. Adamlar kullanıyorsa bir bildiği var. Sen de kullanmıyorsan bir bildiğin var ki kullanmıyorsun. Ben de kullanmıyorum çünkü ihtiyacım yok. Ama varlıklı olsa kullanıtım çünkü varlıklı kişiler çok fazla seyahat eder ve ulaşılmak ister.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.