Şimdi Ara

KISA SÜREDE ZENGİN OLACAKMIŞIM. BU NE İŞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen Pazarlama mı istiyorsun? Ben de seneye pazarlama alanında okuyacağım.
    Sen bırak dayını, kazan adam gibi üniversiteni, (işletme okursan) geç pazarlama dalına al eğitimini.
    Ondan sonra Network Marketing mi yaparsın, Telemarketing mi yaparsın ne yaparsan yap.
  • Anlattığın kadarıyla yada anladığım kadarıyla bu iş pazarlamacılık gibi bişey hani avon,orflime,amway ürünlerini pazarlayanlar varya onlar gibi.Onlarda senin dediğin gibi müşteri buluyolar yükseliyolar gelen yine bi müşteri buluyo yükseliyo böyle devam ediyo bu.Nasıl bişi dersen şahsi fikrimi söylim pek parlak bişi değil bu iş.Benim halamın kızı bu işe girmişti ve sonuçta olan kendisi bir sürü zarara girdi ama kazanan onlar oldu.Ama tabi ben bu firma hakkında bi bilgiye sahip değilim yinede karar senin iyi düşün derim.Üniversiteyi gelince üniversite gibi güzel bişi yoktur.
  • çoğunuzun yorumlarına katılıyorum ama dayım ısrar ediyor hem ders çalış hem de bu işi yap diyor ama ben zaten zorla ders çalışıyom bir de bööyle işler aklımda olursa o çalışmadan da olrum diye uzak duruyorum. dayımla tekrar konuştuğumuzda söylediklerinizden de yararlanarak biraz çıkıştım. o da "bak onlar bile internet alışveriş sitelerinden alışveriş ediyorlardır. bu da gösteriyor ki süreç oraya gidiyor. artık dükkan açmak falan tarihe karışacak herkes dükkan masrafı eleman masrafı olmadan satış yapacak diye örnek veriyor. bu internet alışverişiyle

bu işin bir alakası yok bence ama "dayım öööle diyor"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BROTHER55 -- 8 Şubat 2008; 18:44:55 >
  • bu işi hiç duyan yapan yok mu koskoca türkiyede
  • quote:

Orjinalden alıntı: BROTHER55

çoğunuzun yorumlarına katılıyorum ama dayım ısrar ediyor hem ders çalış hem de bu işi yap diyor ama ben zaten zorla ders çalışıyom bir de bööyle işler aklımda olursa o çalışmadan da olrum diye uzak duruyorum. dayımla tekrar konuştuğumuzda söylediklerinizden de yararlanarak biraz çıkıştım. o da "bak onlar bile internet alışveriş sitelerinden alışveriş ediyorlardır. bu da gösteriyor ki süreç oraya gidiyor. artık dükkan açmak falan tarihe karışacak herkes dükkan masrafı eleman masrafı olmadan satış yapacak diye örnek veriyor. bu internet alışverişiyle

bu işin bir alakası yok bence ama "dayım öööle diyor"

Dayına sorsana bi 3 ekmek 1 yumurta internetten sipariş edince kaç yıl sonra geliyo

• Para kazanmak fazla kolay görünüyosa vardır o işte bir iş. Çünkü helalinden kolay para kazanmak bana inandırıcı gelmiyor. Network marketing terimiyle bir süre survey murvey saçmalıklarıyla uğraşırken rastlaştım... bence en az onlar kadar yalan dolan birşey...
  • bence ilk anlattığın şeyle amway gibi satış üzerinden para kazandıran sistemin bir ilgisi yok. o tamamen farklı.

ilk anlattığın apaçık saadet zinciri, sadece bu zinciri legal hale getirebilmek için üyelerin sisteme katılırken girişte verdiği paranın karşılığında bir ürün veriyolar. Diğer türlü sisteme üyelik diye aldıkları paranın yasal bir karşılığı yok ; çünkü para verildiği zaman mal veya hizmet alınmalıdır... Umarım anlatabildim mantığı.

Dayının anlattığı ise saadet zinciri... Düzgün yapıldığında çok para kazandırır bu sistem , üstelik bu sistemde kaybeden de yok; dünyada son insan kalana kadar işleyecek bi sistem. Ama network marketing farklı bi olay. Onla karıştırma..

Gelelim senin durumuna; böyle maceralar arayıp öss için motivasyonunu kaybetme ; diğer arkadaşların dediği gibi para kazanmak bu kadar kolay olsa insanlar yıllarca okuyup bi yerlere gelmek için uğraşmazlardı.. Bu düşünceleri şimdilik rafa kaldır; Kendini iyice sık; iyi bi üniversiteye bi şekilde gir , daha sonra bunları da ek gelir kazanmak için denersin..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.