merhaba arkadaşkar şuan çok fena haldeyim, artık her şeyden nefret ettim bu kadınlar ne ister? yemin ederim bıktım usandım artık
olay şu her ilişkim ya 1 ya 2 hafta sürüyor fix bir şekilde ne kadar sevilirsem sevileyim ne kadar seversem seveyim 2 hafta sürüyor, sorun ne bilmiyorum her şey mükemmel giderken tam hayal kurmaya başlarken tak bir mesaj senle geçirdiğimiz her dakika çok güzeldi ama ben yanlış kişiler olduğumuzu düşünüyorum, aga kız daha dün senin yanında iyi hissediyordum derken bugün böyle demesi? cidden anlayamıyorum. sorun bende mi nasıl davranmak gerekiyor yardım pls
demek ki sende bir sorun var,çok mu hızlı ilerliyorsun acaba ? mesela hemen elini mi tutuyorsun ya da hemen sarılıp öpüyor musun nedir..bunları kızlar hemen sevmez aklıma bu geldi şimdilik.
Ciddi düşünmeyen geçici hevesler peşinde olan tarafın basitliğinden kaynaklı kardeşim.
ben de böyleydim. hiçbir ilişkim 1 ayı geçmezdi. keşke de geçmeseymiş. bir tanesi uzun sürdü 1 yıl devam etti, sonra ayrıldık 1.5 yıl da ayrıl barış uzatmaları oynadık.
şimdi mi? tövbe ettim gönül işlerine. o kadar acı çektim ki. hala çekiyorum, insan 1.5 yıl ayrılık acısı yaşar mı? uzatırsa yaşar. uzatmasaydım yine yaşardım biliyorum. libidom da yüksek olduğu ve duramayacağım için hormon azaltıcı ilaçlar kullanıyorum ki karşı cinse yanaşmayım diye. yalnız doğduk yalnız öleceğiz, nedir bu yarım elmaymış gibi başka bir yarım elmaya ihtiyaç duyma hissi? hepimiz birer elmayız aslında, kendi kendimizi yetebiliriz kimseye ihtiyacımız yok. yalnız doğdum yalnız öleceğim evet, ve yalnız da yaşayacağım
ilk günden elini tutuyorum 2. gün öpüyorum 3. 4. 5 6 7 ayrılıyorum
2 haftada ne sevmesi.
Senden daha iyisini bulunca depiği yersin, buna kısaca 'women rules' diyorum ben.