Bildirim
Kısa Uzun Dönem 1. Komando Tugay Komutanlığı KAYSERİ Olanlar Gelsin (18. sayfa)
Stanley Adventure Çelik Shot Bardak Seti : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B07PXJ7SJ1
12 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
whatsapp grubunuz varmı arkadaşlar -
büyük ihtimalle yok -
99/4 aralık kayseri grubu
-
wHATSAP GURUBU YOK MU BEYLER? -
Merhaba 1 İNCİ KOMD.TUG. KH. VE KH.BL./ZİNCİDERE burası Vecihi Akın Kışlası olarakmı geçiyor acaba nette araştırdım doğrumudur -
Komando eğitimi veriliyormu Karargah ve karargah bölüğü diye geçiyor ama -
Watsapp grubu kuralım beyler numaralarınızı atın -
link çalışmıyor -
Melikgazi(Köşk) Aralık celbinde olanlar watsapp grubuna gelebilir yeni kurdum arkadaşlar beklerim
Numaram : 5343847195
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asker.34 -- 19 Kasım 2019; 14:11:43 > -
Mart celbinde buradayım başka giden arkadaş varsa haberleşelim -
Bana da ilk sevk çıktı. Haftaya ordayımquote:
Orijinalden alıntı: Batuhan1923
Mart celbinde buradayım başka giden arkadaş varsa haberleşelim
Bi wsap grubu falan kuralım. Bilen kursun linkide atsın. -
Beyler ben de mart celbinde buradayım. Kayseri 1. Komando Tugay komutanlığı / zincidere -
Adaş seninle yerimiz de celbimiz de aynı -
Bende Mart da zincidere deyim
Kurduysanız bir WhatsApp grubu beni de alın
Kurmadiysan bana atın numaranızı ben kurayım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi handless74 -- 30 Mayıs 2020; 19:49:3 > -
Gecen sene kisa donem burda yaptim askerligimi yarisi koskkislada yarisi zinciderede gecti zincidere soguktur ama imkani boldur koskkisla biraz duzensiz ve kalabalik ama yemekler konusunda endiseniz olmasin komando birliklerinde her zaman guzel yemek cikar -
2019 aralık celbinde zincidere de yaptım askerliği köşkkışlada bulunmuşluğum var allahın gücüne gitmesin ama yemekleri berbat hele yemekte seçiciyseniz işiniz vahim sadece çorba ve ekmekle beslenenler vardı :D -
Hangi taburdaydın -
zincidere 6. tabur -
Konuyu hortlatıyorum. Bu arada hangi bankamatikler mevcut orada bilen varsa söyleyebilir mi rica etsem. Ona göre hesap vs açtıralım internette pek bir bilgi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkageman31 -- 23 Şubat 2021; 15:39:23 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X