Şimdi Ara

Kısayol tuşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim arkadaşlar ben mount and blade warband ottoman (osmanlı) modunu oynuyorum ne alaka teknik sorunla ? sorun şu benim bilgiseyar win 8 ve kısayol tuşları var mesela adama emir veremiyorum yani F1 çalışıyor bir tek adama beni izleyin (F2) demek istiyorum basınca parlaklığı ayarlıyor sesi açıyor interneti açma kısayolları felan mesela F10 a basınca sesi açıyor ben onu istemiyorum bu kısayol tuşlarını kapatmak istiyorum ama googlede bunun la ilgili hiç bir şey yazmıyor br ara yanlışlıkla bir şekide kapamıştım rahat rahat oynaya bilmiştim o an ama lütfen yardımcı olun konu yanlış yerdeyse tekrar özür dilerim

• Sanırım notebook kullanıyorsunuz.
    Bios içerisine fonksiyon tuşlarının ayarı var(function keys) bu ayar ile bu sorunu çözebiliriz. Bu ayarı hali hazırdaki konumundan farlı olarak değiştiriniz sorununuz çözülecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PartitiOn -- 19 Aralık 2013; 14:25:15 >
  • bilgisayarın model bilgisini paylaşırsan daha detaylı yardımcı olabilrim fakat kabaca anlatayım;

biosa girin biosta System Configuration menüsünde Action Keys Mode Seçeneğini disable yapın sorun çözülür. bu HP modellerinin neredeyse hepsinde böyle. Packard Bell marka cihazlarda function key vs tarzında bişi yazıyor tam emin değilim. ama bunlarla uğrasamam derseniz FN+F1 FN+F2 tarzında sorunu çözebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaptainPrice_12

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim arkadaşlar ben mount and blade warband ottoman (osmanlı) modunu oynuyorum ne alaka teknik sorunla ? sorun şu benim bilgiseyar win 8 ve kısayol tuşları var mesela adama emir veremiyorum yani F1 çalışıyor bir tek adama beni izleyin (F2) demek istiyorum basınca parlaklığı ayarlıyor sesi açıyor interneti açma kısayolları felan mesela F10 a basınca sesi açıyor ben onu istemiyorum bu kısayol tuşlarını kapatmak istiyorum ama googlede bunun la ilgili hiç bir şey yazmıyor br ara yanlışlıkla bir şekide kapamıştım rahat rahat oynaya bilmiştim o an ama lütfen yardımcı olun konu yanlış yerdeyse tekrar özür dilerim

fn ye bir kere bas sonra f10 a bas olucaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: PartitiOn

Sanırım notebook kullanıyorsunuz.
    Bios içerisine fonksiyon tuşlarının ayarı var(function keys) bu ayar ile bu sorunu çözebiliriz. Bu ayarı hali hazırdaki konumundan farlı olarak değiştiriniz sorununuz çözülecektir

Evet notebook kullanıyorum dediğini yaptım oldu teşekkürler sonunda şu kaleyi alabilicem :D teşekkürler ayrıca yorumlarını eksik etmeyen bütün arkadaşlarımada teşekkürler konu kilit
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.