Şimdi Ara

Kişi başı 3 bira+çerez mi,4 bira+evde bulunan atıştırmalıklar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cnr95
    Bana farketmez sertte içerm derseniz Tuborg Gold (2tl) + çerez yaparsınız ucuz olur 5 tane içersiniz.
    çerez olarak Kaju fıstığı,çekirde,ve fıstık alın diğerleri iyi gitmez.(benim düşüncem)
    yok ben efesimi alır dalgama bakarım derseniz 4 bira iyidir Efesin kendi yeter...

Gold denemedik ama Efes'ten iyi midir ki?İyi ise düşünmeden alırım 2 liraymış hem.2,60-3 lira arası alınacak sanırsam bira çünkü.
  • 10 tane bira içersn gene kafanda tık olmaz

tekila 8 shot yapsan yavaştan kayar kafa
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpello
    10 tane bira içersn gene kafanda tık olmaz

Tekila harbi kasıyor hocam ya.

Hem hepimiz dağılsak olmaz.Rakı belki alınabilir yarın sormam lazım.En azından biri sağlam kalmalı ki diğerlerini toplasın.Yoksa herkes gitse gümbürtüye...İşler çığırından çıkabilir.Sonra ne oldu kimse hatırlamaz,yok oram ağrıyor,yok ağızımda sosis var...Olur mu olur arkadaş olsa da ne kadar güvenebilirsin ki sarhoşken bile...
  • 4 kişide erkekmi
  • quote:

4 kişide erkekmi

Kız olsa kola içerdik öyle değil mi?

Tabi ki erkek.
  • bizde gelelim ev nerde,ne ikram etcen bana 2 litre kola birde 1 porsyon adana kebap ısmarla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamamlı Klozet

quote:

4 kişide erkekmi

Tabi ki erkek.

Abaza değilseniz kolada içersiniz.

Erkekse 4 bira seçeneğine bende katılıyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195
    bizde gelelim ev nerde,ne ikram etcen bana 2 litre kola birde 1 porsyon adana kebap ısmarla

Kardeş,Ankara'dayız gel buyur ederiz.Ama dediğim gibi sarhoş olduktan sonraki durumları kabul etmem.Para durumu dahilinde ikram olur ama yemek işi harbiden sakat.Kolayı dert etme evde 5 litre olması gerek.Gerçi ben uğramadım bu akşam ama hayvan arkadaşım bitirmedi ise var yani.

@alpello

Yok arkadaş kola gitmiyor,sadece PS ile ama PS harici takılmalarda ancak dalak şişiriyor.Abaza insanımız yok.Ancak kız olsa,evde tek başına...O durumda kimse düz kalamaz tabi.Kolaya basar ilacı,sonra da acı son...Ama aramızda gizli bir eşcinsel yok ise sarhoş olmak da sorun olmazdı.Ancak arkadaşa bile sarhoşken güvenilmez.Fedakar bir genç bize yardım eli uzatacak ve bizi toparlayacak.Şahsen ben ancak öyle sarhoş olurum.Adam bir yudum bile içtiği anda da kafa göz dalarım...Zaten ona bırakmam herhalde içecek bir yudum içki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamamlı Klozet -- 20 Mayıs 2010; 1:01:17 >

• quote:

quote:

4 kişide erkekmi

Tabi ki erkek.

senmi kola içirce,içkilere ilaç katıp uyutursun
  • Hocam Bira,Tuzlu Fıstık,Ruffles akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

quote:

4 kişide erkekmi

Tabi ki erkek.

senmi kola içirce,içkilere ilaç katıp uyutursun

Hocam ben yapmsam X yapar,X yapmsa Y yapar.Kız ayağı ile gelmiş hadi biri çıksın yerine kız gelsin 3 erkek ile boş bir eve...Kardeş gözü ile takılmıyorsak tabi ki olacaklar fixtir zaten.
    İnan elimde olan bir durum olmazdı yani.
  • bira hamallık baska birsey degil ama ogrenci adamısınız vodka filan bosuna kasmayın kisi bası 3 bira sohbet muhabbet zaman gecer zaten
  • şarap alsana 5 lira tellibağ yada tansaş migrosta doluca 10 lira en güzeli şarap bence hem fiyatta uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL
    şarap alsana 5 lira tellibağ yada tansaş migrosta doluca 10 lira en güzeli şarap bence hem fiyatta uygun

Şarap seven varsa o da alınabilir ama hayatımda bir tek kırmızı içtim onu da nedense sevmemiştim.Eğer benim haricim seviyorsa alırız,mecbur ayak uydurmam lazım.Kırmızı harici güzel şarap var mıdır arkadaşlar?
  • Evde ne olduğuna bağlı...
  • quote:

quote:

10 tane bira içersn gene kafanda tık olmaz

Tekila harbi kasıyor hocam ya.

Hem hepimiz dağılsak olmaz.Rakı belki alınabilir yarın sormam lazım.En azından biri sağlam kalmalı ki diğerlerini toplasın.Yoksa herkes gitse gümbürtüye...İşler çığırından çıkabilir.Sonra ne oldu kimse hatırlamaz,yok oram ağrıyor,yok ağızımda sosis var...Olur mu olur arkadaş olsa da ne kadar güvenebilirsin ki sarhoşken bile...

sanki bi kasa tekila içeceksiniz bi şişeyle bu durumlara girecekseniz kola bile içmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827
    Evde ne olduğuna bağlı...

Markası yada beyaz şarap gibi özellikleri varsa söyleyebilir misin?

Yarın alırız yani biradan daha ideal ise kesinlikle alınabilir kanımca.

@Vanilla
    Kafaya dikerek 4 bira içtin mi?Çarpıyor adamı.Beleş içki falan diyorlar ancak daha önce yaşadım yani.Ne kadar sağlamım diyenler vardı onlar bile yerde sürünüyorlardı.Tamam tekila etkisi yok ama cidden çarpıyor adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamamlı Klozet -- 20 Mayıs 2010; 1:13:17 >
  • Önemli olan ortamNe içtiğin o kadar da önemli değil
  • 3 bişra çerez derim çerezsi olmaz :D
  • 3 bira + çerez iyidir ama kafa yapmaz pek. Çok içicem diyosanız Marmara var 1 lt 3.5 tl gibi bişe olması lazım. Şarap olarak şunu söleyeyim 5-10 tllik şaraptan hayır gelmez. 16-17 tl minimum. Öküzgözü-Boğazkere bayaa iyidir. Votka olarak Binboa Satsuma süperdir. Onu da alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.