evet öle bende şimdi açtım dünden bu yana bekliyordum amma uzun sürdü bu kez yaa.... neyse sanırım herkezin açılıyodur artık
benim acılmıyor bu nedir yaaa 2 gün oldu hala acamıyorum.hizmet dısı diyip 8048820kodlu hata mesajını veriyor arastırmadıgım yapmadıgım sey kalamdı hala acmıyor yardım edecek yok mu ya bu işi gercekten bilen cevap yazsın ya
kardeş herkez aynı sorunu yaşadı bende neler yaptım ama olmadı belki 5 kez msnyi silip tekrar yüklemişimdir... ama olmuyoo bekliyceksin artık:(
Gece benimki de açılmış Boşuna uğraşmışım o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: mEaDowW
kardeş herkez aynı sorunu yaşadı bende neler yaptım ama olmadı belki 5 kez msnyi silip tekrar yüklemişimdir... ama olmuyoo bekliyceksin artık:(
msni silmenin çare olmadıını bildiiniz halde neden yaparsınız anlamam..
bu arada dier arkadaşın hata kodu farklı ve yanılmıosam onda kişi listesi yazısı çıkmıo..
quote:
Orjinalden alıntı: coyjonquil
alakası yok kişi listendeki adres sayısıyla..ben farklı sürümleri de denedim açılmadı.. hatta system32 nin host dosyasına messenger la ilgili bikaç şey falan da girdim fayda etmedi..tam 2 gün olmuştu benim..ve şu an açıldı..microsoftun saçmalıklarından bir tanesi daha işte..
valla ben okudum belki işinizi görür diye yaazdım hemen
quote:
Orjinalden alıntı: coyjonquil
quote:
Orjinalden alıntı: mEaDowW
msni silmenin çare olmadıını bildiiniz halde neden yaparsınız anlamam..
bu arada dier arkadaşın hata kodu farklı ve yanılmıosam onda kişi listesi yazısı çıkmıo..
çünkü kardeş ben herkezin aynı sorunu yaşadığını bilmiyordum.. daha sonradan öğrendim ama olan olmuştu ben en az 5 kez msnyi silip tekrar kurmuştum bile boşuna uğraştığımı sonradan anladım tabii
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme