Şimdi Ara

Kişilerin Çevrimdışı Görünmesi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Sorunum şu ki tüm kişiler çevrimdışı gözüküyor çevrimiçi olsalar da olmasalar da. Ne yaptıysam işe yaramadı. Giriş yaparken sorun yok ancak bağlantı kısmında şöyle bir sorun var. Hata kodunuda çözemedim. Ekran görüntüsü aşağıdaki gibi. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

• quote:

Orijinalden alıntı: buraq901

Merhabalar arkadaşlar. Sorunum şu ki tüm kişiler çevrimdışı gözüküyor çevrimiçi olsalar da olmasalar da. Ne yaptıysam işe yaramadı. Giriş yaparken sorun yok ancak bağlantı kısmında şöyle bir sorun var. Hata kodunuda çözemedim. Ekran görüntüsü aşağıdaki gibi. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

İlk yapılan, en klasik yöntemlerimizden, "programı kaldırıp tekrar kurma"yı denedin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wenhaver

quote:

Orijinalden alıntı: buraq901

Merhabalar arkadaşlar. Sorunum şu ki tüm kişiler çevrimdışı gözüküyor çevrimiçi olsalar da olmasalar da. Ne yaptıysam işe yaramadı. Giriş yaparken sorun yok ancak bağlantı kısmında şöyle bir sorun var. Hata kodunuda çözemedim. Ekran görüntüsü aşağıdaki gibi. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.

İlk yapılan, en klasik yöntemlerimizden, "programı kaldırıp tekrar kurma"yı denedin mi?

3 kez hemde

• Daha önce karşılaşmadığım bir durum.
    Oldukça da uzun zaman oldu MSN Messenger kullanmayalı.

Öyle görünüyor ki, bu konuda yardımcı olamayacağım...

Üzgünüm.

İyi şanslar!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.