Merhabalar arkadaşlar. Sorunum şu ki tüm kişiler çevrimdışı gözüküyor çevrimiçi olsalar da olmasalar da. Ne yaptıysam işe yaramadı. Giriş yaparken sorun yok ancak bağlantı kısmında şöyle bir sorun var. Hata kodunuda çözemedim. Ekran görüntüsü aşağıdaki gibi. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
quote:
Orijinalden alıntı: buraq901
Merhabalar arkadaşlar. Sorunum şu ki tüm kişiler çevrimdışı gözüküyor çevrimiçi olsalar da olmasalar da. Ne yaptıysam işe yaramadı. Giriş yaparken sorun yok ancak bağlantı kısmında şöyle bir sorun var. Hata kodunuda çözemedim. Ekran görüntüsü aşağıdaki gibi. Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
İlk yapılan, en klasik yöntemlerimizden, "programı kaldırıp tekrar kurma"yı denedin mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Wenhaver
quote:
Orijinalden alıntı: buraq901
İlk yapılan, en klasik yöntemlerimizden, "programı kaldırıp tekrar kurma"yı denedin mi?
3 kez hemde
Daha önce karşılaşmadığım bir durum. Oldukça da uzun zaman oldu MSN Messenger kullanmayalı.
Öyle görünüyor ki, bu konuda yardımcı olamayacağım...
Üzgünüm.
İyi şanslar!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme