Şimdi Ara

Kisir kedi mamasi onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Erkek kedi sokaktan geldi. 1.5 yas civari. yeni kisirlastirdim. Uzun sure orjen ve acana marka kullaninca kuru mama uriner problemler olanlar olmus. Su icmemesinden aslinda. o yuizden arada islak mama verin diyorlar.

ama ben yine de iyi bir marka alayim istiyorum.

mesela . Hill's Science Diet Adult Urinary var ama uriner problemi yokken de almak iyi mi sizce bu tarz bir urun.

veya bu Royal Canin Royal Canin Urinary S/o 3.5 kg Kedi Maması

www.hepsiburada.com
    Royal Canin Urinary S/o 3.5 kg Kedi Maması Fiyatı
    https://app.hb.biz/LtwtudF1SsLY

• Ben kedimde sadece Royal Canin ve ND kullandığım halde sistit oldu. iki yıla yakındır üriner kuru mama kullanıyoruz ve ömür boyu kullanmak zorundayız çünkü kronik. Bilinenin aksine, taş oluşumu kuru mama değil yaş mamalardan kaynaklı. İşinin ehli iki doktor da yaş mama vermememi, verirsem de haftada 2 kere sadece üriner yaş mama tüketmesini söylediler.

Markalara gelirsem; Hill's Science Diet Adult Urinary laboratuvar mamaları denilen mamalar üretiyor genelde. üriner mamaları için uzun süre kullanımın kanser riskini artıracağını kendileri de söylüyor. Royal Canin'i ise ben ilk yazdığım nedenden ötürü terk ettim. 1 yıla yakın Unique urinary ve kısır mamasını kullandık. Üriner pek fayda etmedi, kısır maması ise kilo aldırdı. 9 aydır Advance urinary kullanıyoruz memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastos Ozius -- 12 Aralık 2024; 8:27:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.