Şimdi Ara

Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılması gerekiyor hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı kullanırken kendi kendine bölye bir hata ile resetleniyor bilgisayar. Lenovo ideapad 700 kullanıyorum. En altta bu yazıyor

igdpmd64.sys

• İşletim sistemi hatalı kurulmuş olabilir , virüs tarafından işletim sistemi bozulmuş olabilir . Format uygun gibi duruyor yada sistemi geri yükleme yapabiliyorsanız bu hatayı vermediği güne çevirin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sa ve as

İşletim sistemi hatalı kurulmuş olabilir , virüs tarafından işletim sistemi bozulmuş olabilir . Format uygun gibi duruyor yada sistemi geri yükleme yapabiliyorsanız bu hatayı vermediği güne çevirin .

Hocam şarj aletimin üstüne sandalyenin köşesi geldi. Ve zarar gördü kablo. İlk anlarda elektrik atar gibi oluyordu hatta şuan bir sıkıntı yaratmıyor acaba ondan kaynaklanan bir şey olabilir mi ? Makineme zarar vermiş olabilir mi ? Bataryasında bir problem yok gibi makinenin. Windowsum orjinal ve yeni aldım laptop u olmazsa dediğiniz gibi format atacağım.
  • Tam olarak emin değilim ama sorun bana sani laptop şarjdayken oluyor gibi geldi
  • Kısa devre olmuş gibi duruyor ama bu verdiği hata onunla alakalı değil bence yazılımsal bir problem bu .
  • quote:

Kısa devre olmuş gibi duruyor ama bu verdiği hata onunla alakalı değil bence yazılımsal bir problem bu .

Merhaba üstadım. Az önce şarjda olmadığı halde aynı sorunla karşılaştım. Format işlemini deneyeceğim. Maalesef bu laptop un orjinal kutudan çıkma şarj aletini çok pahalıya satıyorlar. İzole bandı ile sarsam bununla idare etsem makineme zarar verir mi acaba?
  • quote:

Kısa devre olmuş gibi duruyor ama bu verdiği hata onunla alakalı değil bence yazılımsal bir problem bu .

Üstad sizi çok yordum kusura bakmayın. Sorun eskiden günde 1k ere flaan oluyordu bu aralar çoğaldı. Bu akşam formatı deneyeceğim.
  • d.baysal kullanıcısına yanıt
    Tamam sonucu buradan paylaşırsınız .
  • Her sorun yaşanıldığında format atılmaz.
    Sorunu çözmek isriyorsan Şu konuda belirttiğim dosyaları konu altına paylaş.
    https://forum.donanimhaber.com/m_121211037//tm.htm#121211037
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.