Şimdi Ara

Kişisel gelişim kitapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu hortumlu dünyada fil yalnız hayvandır adlı kitabı okuyorum bitmek üzere önerebiliceginiz kitaplar var mı?
    Beni motive edecek azıcıkta özgüven kitapları tercih ediyorum

• Kişisel gelişim kitapları bence para tuzağı.
    Ama yabancı bier yazar vardı adı gelmedi aklıma :-) Güzeldi kitabi ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başladığınız kitap çok güzel. Şimdide iş yaşamında yüz kanguru kitabını okuyabilirsiniiz.
  • Yazacaklarımı yanlış anlamayın, kimsenin tercihine de okuduğu kitaba da karışmak haddim değildir ama bu kitapların hiçbir işe yaramayan saçmalıklar silsilesi olduğunu düşünüyorum. Okurken iyi hissettiriyor ama gerçek hayatta bir işe yaramıyor, kendimin ve çevremin tecrübelerinden bunu söyleyebilirim.
  • iş hayatıyla ilgili bir kitap mı içeriği nedir ? çünkü beni sıkacak kitapları sevmiyorum
  • üniversteye hazırlanıyorum çok kitap okumam gerekiyor
    roman ve öyküleri sevmiyorum kişisel gelişim kitapları ilgimi okumak zorundayım
    hem kitap okumanın sağladıgı çok yarar var herkes kitapları para tuzagı görüyor diye bir türlü gelişemiyoruz
  • Birtek onlar dikkatimi çekiyor
  • Kitaplar para tuzagi degil kisisel gelisim kitaplari para tuzagi. Hangi alanda gelismek istiyorsaniz ona gore kitap okumalisiniz felsefe tarih vs. Yoksa bir kisisel gelisim kitabi okuyup aydinlanmak ya da kendini gelistirmek kolaya kacmak geliyor. Ve bunu vaadeden kitaplar para tuzagi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedense kişisel gelişim kitapları hariç tüm kitaplar sıkıcı geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seliis -- 5 Mayıs 2013; 11:42:29 >
  • Kişisel gelişim kitapları genelde insan psikolojisi üzerine kurulmuştur. Psikolojiyle alakalı kitapları deneyebilirsin. Demek istediğim akademisyenlerin yazdığı psikolojik makaleler değil, daha hafif olanları. Eyyorlamam bu kadar.

Cengiz Erşahin'in "Sır" adındaki kitabını okumuştum, klasik kişisel gelişim kitabı. Onu okuyabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: şekspiyer

Yazacaklarımı yanlış anlamayın, kimsenin tercihine de okuduğu kitaba da karışmak haddim değildir ama bu kitapların hiçbir işe yaramayan saçmalıklar silsilesi olduğunu düşünüyorum. Okurken iyi hissettiriyor ama gerçek hayatta bir işe yaramıyor, kendimin ve çevremin tecrübelerinden bunu söyleyebilirim.

Katilmamak elde degil hocam

• Kişisel gelişim kitaplari ücretsiz 330 adet

Merhaba arkadaşlar kişisel gelişimle ilgili yaklaşık 330 tane kitabı ekliyorum, listedekilerden

faydalı olacağını düşündüğümün bazılarının isimlerini aşağıda örnek olarak ekledim..Dilediğinizi seçip okuyabilirsiniz....

Adam Zeman - Bilinç Kullanım Kılavuzu

Arthur Jeon - Gündelik Hayatta Stresten Korunmak

Chin Ning Chu - Az Çabayla Çok Başarı

Frederic Vester - Düşünmek, Öğrenmek, Unutmak

Gayelord Hauser - Genç Kal Çok Yaşa

Karla Mclaren - Aura ve Çakra Kullanma Kılavuzu

Louise L.Hay - Düşünce Gücüyle Tedavi

Oğuz Saygın - Negatif Limanlardan Pozitif Sulara

Rhonda Byrne - The Secret

Richard Carlson - Ufak Şeyleri Dert Etmeyin

Rollo May - Kendini Arayan İnsan

Yüz Okuma Sanatı

Toplam boyut =135 mb

LİNKLER:

http://turbobit.net/nfzsoio0hzlp.html

ALTERNATİF:

http://uploaded.net/file/4j3h40zf

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.