Şimdi Ara

Kişiye Ait Banka Hesaplarının E-Devlet Üzerinden Görüntülenmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
54.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şubeye gidip sordum hocam. Dediğiniz gibi 3 tane hesabınız gözüküyor, isterseniz kapatabiliriz dedi. Kapatın dedim, o zamandan beri e-devlet'te çıkmıyor. Bu arada e-devlete yeni bir hizmet olarak banka hesabı sorgulama eklenmiş:

www.turkiye.gov.tr
    Mevduat/Katılım Fonu Hesabı Bulunan Banka Sorgulama
    https://www.turkiye.gov.tr/bddk-mevduatkatilim-fonu-hesabi-bulunan-banka-sorgulama

Burda gözüküyor mu ziraat bankası? (Ben hesabı kapattıktan sonra yeni gelmiş, şu an ziraat çıkmıyor burda.)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• EnemyTerritory E kullanıcısına yanıt
    Evet, burada ziraat bankasında hesabım olduğu yazıyor.
    Burs çıkmayınca kapatmaları gerekirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • E-devlet üzerinden banka hesabını kapatma özelliği gelirse efsane olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SiberProfil S kullanıcısına yanıt
    Çok saçma olur aksine banka hesabı açmak ve kapatmak zor bir hale gelmeli bu işler çocuk oyuncağı değil.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Edevlet olmasa da , mobil bankacılık üzerinden yapılsa çok güzel olur.

Denizbank'dan kredi almıştım son ödemeyi yaptım. Banka kalabalıktı içerden işlem yapamadım virüs yüzünden. Şimdi de şubeler kapandı, hesabın olduğu şube kapanmış.

Bankada hesabım var ama online hizmet alamıyorum. Kredi kartı ya da banka kartı olmak zorunda. Hesabı kapattırmak istiyorum şubeden yapmam gerekiyor. Şube kapalı, başka şubeye gitsem önünde metrelerce kuyruk var.

Telefondan müşteri temsilcilerine ulaşamıyorum. Virüs nedeniyle az sayıda insan çalışıyor.

Evden çıkma iyi güzel de. Mecbur çıkman gerekiyor böyle işlerde
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Tamam sizi anladımda şu an yaşanan istisnai bir durum bu durumda aksaklıklar normal karşılanmalı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ailemin, benim ve bazı akrabaların hiç çalışmadı, hiç hesap açmadığı bankalarda bile hesapları görünmekte. Sistemde ya hata var ya bankalar kişiden habersiz hesap açıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.