kardeş oldundan mı adamlar bizi ab şikayet ediyor kardeş olundan mı ülkemiz o kadar şehit veriyor?
bi insanın ırkıyla yaptıklarını sorumlu tutamazsın. kürt-türk-alman-iskandinav-zenci doğmak insanın elinde değil, bu kafayla gidersen çevrende bir tane bile adam kalmaz
quote:
Orjinalden alıntı: IRememberMeI
kardeş oldundan mı adamlar bizi ab şikayet ediyor kardeş olundan mı ülkemiz o kadar şehit veriyor?
Hay beyni yıkanmış arkadaşım,
Gördüğün teröristler Kürt olabilir ama her Kürt terörist değildir.
Bunu aklına sok ve bir daha da çıkarma.Bir Türk olarak senin gibiler yüzünden kendi ırkımdan utanıyorum.
Bu konu kapanır birazdan
arkadaşının ismide çok ilginçmiş
Sen kaç yaşındasın bi söyle çok merak ettim yanlız hem akıl yaşını hemde fiziksel yaşını söylersen daha rahat düşünebilip hakkında kanıya varırız.
konunun kapanması en iyisi olur bence
Beter ol.. Çevrende neden kimse olmadığı belli..
@RememberMe
kürt ün tanımını yaparken, ''kürt'' ün yerine, kendi ismini koy tamam mı canım.. sonra niye dışlandığını anlarsın.
quote:
Orjinalden alıntı: Yazat
Böyle aymaz şakaların, aradığın sebep olabilir mi acaba?
Biraz adam ol, mert ol! Kıskanıyormuş...
şiişt.
quote:
Orjinalden alıntı: bonobopanzer
quote:
şakasına dioz yaw
Ben şakasına çok adam dövdüm biliyor musun?
Allah Allah.Manyak mısın lan sen?
@Konuyu açan vatandaş
Kardeşim,okulda yanımda oturan, arkamda oturan Kürttür.Soldaki sıradaki Araptır.Sınıfta bir Kürt sadece teröristleri savunuyor.Diğerleri karşı çıkıyor. DeTePe geldi burda miting düzenledi,mitingde Elazığ plakalı 26 araç vardı.Ayrıca 'kürt gibi' demende çok yanlıştır.Burda Kürtler insan dışı bir yaratık gibi gösterilmektedir.Halbuki en zor anında yardımına koşarlar,kavga anında adam toplama yetenekleri çok fazla gelişmiştir,CS de hile yapmazlar, wall kullanmazlar.Temiz,saf insanlardır. Sonuçta sen olduğun gibi görün.Arkadaşların konuşmasını güzel buluyor olabilir.
kendimi övmem diyosun aynı zamanda yakışıklıyımdır diyosun, valla hiç övmüyosun kendini
kürt-türk kardeştir diyenlerin çoğu kürt.. ama tabi ben kürtler insan değildir demiyorum. istanbuldayım kürt olan bi sürü arkadaşım var okulda en az 6-7 tane.elazıglı , diyarbakırlı , urfalı vs..ama onlar insan gibi kürt , böyle kürtler nadir çkıyor. ama normalde kürtlerin %90 ı insandışı hareketlerde bulunuyor , magara adamı gibiler..bunların yarısı da pkk yi destekleyen şerefsizlerden oluşuyor.. adam gibi kürte diyecek lafımız yok ama adam gibi kürte..
quote:
Arkadaşlar benim x adında bir arkadaşım varben bu arkadaşımı kıskanıyorum yani arkdaşım yakışıklı bile değil çalışkan fazla değil ben yakışıklıyım ama çalışkanda o kadar değilim her neyse kürt gibi bişi ark. yani bi adolf hitler desen ne o diycek genel kültür falan yok ama nedense okuldaki arkadaşlar onu daha çok cana yakın buluyorlar ne bilim esprileride ben patlatıom :D
benim öle kendimi övme gibi falan şeyimde olmuyor onların yanında neden böle oluyor
Arkadaşının adını neden söyleme gereği duydun ve duymadın? Kendimi övmüyorum diyorsunda yakışılıyım diyorsun. Kürt gibi birşey derken? Espiri patlatıyorsun ve bu mudur espiri?Neden arkadaşın az olduğunu anlıyorum İnsan arkadaşını neden kıskansın? Yaşın kaç?
quote:
Orjinalden alıntı: BhuraQe
quote:
quote:
şakasına dioz yaw
@Konuyu açan vatandaş
Kardeşim,okulda yanımda oturan, arkamda oturan Kürttür.Soldaki sıradaki Araptır.Sınıfta bir Kürt sadece teröristleri savunuyor.Diğerleri karşı çıkıyor. DeTePe geldi burda miting düzenledi,mitingde Elazığ plakalı 26 araç vardı.Ayrıca 'kürt gibi' demende çok yanlıştır.Burda Kürtler insan dışı bir yaratık gibi gösterilmektedir.Halbuki en zor anında yardımına koşarlar,kavga anında adam toplama yetenekleri çok fazla gelişmiştir,CS de hile yapmazlar, wall kullanmazlar.Temiz,saf insanlardır. Sonuçta sen olduğun gibi görün.Arkadaşların konuşmasını güzel buluyor olabilir.
He manyağım ne yapıcan..?
quote:
Orjinalden alıntı: BhuraQe
quote:
quote:
şakasına dioz yaw
@Konuyu açan vatandaş
Sonuçta hepimiz türküzzz Ayrım yapmamız yalnış olur ve de aşalamamız
of forumdaki bölücü gerizekalılar pkknın ekmeğine bal kaymak sürdüğünden haberleri yok,işte bu yüzden onları gerizekalı diye çağırıyoruz zaten kodumun godoşları
ben tatile öperim hepiniz
quote:
Orjinalden alıntı: Vanilla__
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: nevropat_ygt
quote:
Arkadaşlar benim x adında bir arkadaşım var ben bu arkadaşımı kıskanıyorum yani arkdaşım yakışıklı bile değil çalışkan fazla değil ben yakışıklıyım ama çalışkanda o kadar değilim her neyse kürt gibi bişi ark. yani bi adolf hitler desen ne o diycek genel kültür falan yok ama nedense okuldaki arkadaşlar onu daha çok cana yakın buluyorlar ne bilim esprileride ben patlatıom :D
benim öle kendimi övme gibi falan şeyimde olmuyor onların yanında neden böle oluyor
tanımlamaya bak
kürt=görgüsüz,cahil,pis kokan,sakallı bir yaratık biçimidir genellikle doğuda mağralarda yaşarlar bayramdan bayrama banyoya girerler :D
bu konu kapanır
Nato kafa nato mermer şimdi gelde şuna laf anlat benim bi sürü kürt arkadaşım var neden bu söylediğin özelliklere sahip değiller ah bu lafı yüzyüze söylesen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme