Şimdi Ara

kismetim acik mi yoksa kapali mi anketi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

kismetim acik mi yoksa kapali mi anketi?

(En Son Oy Tarihi: 17.8.2014)
Giriş
  • olmaz mı sıcak-soğuk telefonu çatlatırsın. bu forumda sıcak telefonu mermere koyup çatlatan hatırlıyorum. telefonun ısınıyorsa telefonu yada çok çalışan uygulamaları kapat, kendi kendine soğusun
  • telefonu çatlatırsın, bu forumda mermere koyup çatlatan hatırlıyorum. kenara koy kendi kendine soğusun
  • İyi o zaman ben yazayım tekrardan. Yeni z3c aldım beyaz. Aranizdayim.

Bu arada htc nasıl stabil se bu cihazda öyle. 5.1.1li z3c gerçekten çok ideal geldi bana
  • Merhabalar arkadaşlar z3 son lolipop güncellemesi ile zil sesi problemi yaşıyorum, Almanya romunda bu sıkıntıların olmadığını söylemiş bir arkadaş almanya romu nereden bulabilirim ve konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sago_style

Merhabalar arkadaşlar z3 son lolipop güncellemesi ile zil sesi problemi yaşıyorum, Almanya romunda bu sıkıntıların olmadığını söylemiş bir arkadaş almanya romu nereden bulabilirim ve konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varmı

Ne gibi bi sorun yaşıyorsunuz?
  • Normalde ses çift hoparlörden Stereo olarak verilirken zil sesi olarak atadığım herhangi bir ses tek hoparlörden geliyor yani arama yapıldığı zaman ses az çıkıyor dolayısıyla
  • Compact için aynı sorunlar geçerlimi bilemiyorum ama benim cihaz Compact değil bu arada
  • Arkadaşlar teleservice cihaz takip bölümünde cihaz 16.09.2015 14.40 tarihinde kayıta alındı ve hala aynı yazı yazıyor. Acaba cihaza onarım kararı çıktığı zaman orda onarım devam ediyor gibi bir şey çıkıyor mu değişim olunca değişim cihazı bekliyor diye yazıyor fourumdaki bir arkadaşta görmüştüm ama acaba onarımda da orda yazıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sago_style

Compact için aynı sorunlar geçerlimi bilemiyorum ama benim cihaz Compact değil bu arada

Burası Compact kullanıcılarının kulübü yalnız
  • Evet dostum son mesajda farkettim doğru yere sordum sorumu şimdi
  • Arkadaşlar elimde z3 compact var. Arızalandı. Servis 1300 tl istedi yaptırmadım. Yepyeni duruyor cihaz. Yedek parça için lazım olursa diye birisine bu şekilde satmak istiyorum. Beyaz renkte. Sanırım anakart sorunu sıvı teması yok. Konuya ilgisiz bir mesaj oldu ama dediğim gibi birinin işine yarayabilir.
  • 1250 liraya şu an eurosia garantili gg'de. 1300'e ne yapacakmış telefona acaba? Çerçeveleri mi sıfırlayacak merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByOverLord

Arkadaşlar teleservice cihaz takip bölümünde cihaz 16.09.2015 14.40 tarihinde kayıta alındı ve hala aynı yazı yazıyor. Acaba cihaza onarım kararı çıktığı zaman orda onarım devam ediyor gibi bir şey çıkıyor mu değişim olunca değişim cihazı bekliyor diye yazıyor fourumdaki bir arkadaşta görmüştüm ama acaba onarımda da orda yazıyor mu ?

Hocam tamire alınıncada tamire alındı gibi bişey yazıyorlar. Belki daha sırası gelmemiştir.
  • Arkadaşlar Chromedan internete girince güç yönetimine com.android.chrome:sandbox diye bi şey geliyo mu? Pil harcıyo ama normal bi durum mu sizde de var mı bi bakar mısınız? İyi günler
  • Arkadaşlar manyetik şarj dock u alacağım. Uzun süre orjinal manyetik şarj dockunu kullandım sonra kardeşime verdim o da z3 compact aldı. Ben şimdi kendime bir tane daha alacağım ama sadece kablolu olanlar var. Acaba ondan mı alsam diye düşünüyorum. Daha da ucuz. Yan sanayi. Sony ürünü değil. Telefona bir zarar verir mi? Kullanan var mı aranızda?
  • quote:

Orijinalden alynty: cagdastyana

Arkada?lar elimde z3 compact var. Aryzalandy. Servis 1300 tl istedi yaptyrmadym. Yepyeni duruyor cihaz. Yedek parça için lazym olursa diye birisine bu ?ekilde satmak istiyorum. Beyaz renkte. Sanyrym anakart sorunu syvy temasy yok. Konuya ilgisiz bir mesaj oldu ama dedi?im gibi birinin i?ine yarayabilir.

Özel mesaj gönderdim hocam.

Edit: Bu arada benim sağ üst kapak tamamen yalama oldu artık, pek fazla tutmuyor. 1 ay önce kadar lastiğini de söktüm çıkardım. Dün yıkadım telefonu. Kameranın içine su kaçmış, heralde lastiği çıkardığım için aradan mı sızdı ne yaptı ise. Lens buğulu idi, birkaç saat sonra kurudu ama led ışıkta hala su var. Çalışan aksamda bir sorun yok telefonda. Dikkat edin telefonu yıkarken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 18 Eylül 2015; 15:02:57 >

• Arkadaşlar manyetik şarj dock u alacağım. Uzun süre orjinal manyetik şarj dockunu kullandım sonra kardeşime verdim o da z3 compact aldı. Ben şimdi kendime bir tane daha alacağım ama sadece kablolu olanlar var. Acaba ondan mı alsam diye düşünüyorum. Daha da ucuz. Yan sanayi. Sony ürünü değil. Telefona bir zarar verir mi? Kullanan var mı aranızda?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.