Bildirim
kısmetim otel!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aslında kadro iyi ama bilmiyorum bişeyler eksik sanki
rastgelirse izlemeye çalışıyorum -
Baktım baktım baktım ama pek fazla bişi göremedim rastgelirse yine bakmaya calıscam bişiler bulmak ümidiyle -
bn o diziyi hiç beenmedim ya çk sıkıcı
dar ortamlarda geçio bunaltıo bnii -
aslında kadro çok iyi ama bir şey eksik bence çekim iyi değil ne bileyim belli ki iyi kameralar kullanılmamış otel de çok kasvetli yoksa oynayanlar süper insanlar
ratingleri çok düşük büyük ihtimal yakında kalkar -
Yıldız Kenter gibi bir ustanın olması bile bu diziyi kurtarmıyor ne yazık ki. Biraz sıkıcı gibi. -
beenmedim -
bi kere isledm iste nezmnlar oluo onu bile unuttum bi daha da isleyemem sıkıntı yaaa..uff dedirtio.. -
Sıkıyo eet Gürgen'in şu an Konuşan Kfalar'ı harika gerçekten çok iyi bir program tavsiye ederim izleyin. -
Izlemedim.Yorumlardan sonra da izlemeyerek ne kadar iyi ettigimi anladim. -
eh fena deil aslında,dizide en çok gürgenle o aşık olduğu kızın konuşmalarını beğeniyorum
gürgen gelir kızın karşısına oturur,her defasında
-şeyy,ben yine kısa kaldım
ondan sonra gürgen bi kelime söyler ; özümsemek
kız devam eder;çözümsemek gürgen; çözümlemek, kız,özümlemek, gürgen üzüm yemek, kız üzümsemek gürgen de; örnekleri çoğaltabiliriz der her defasında burasını çok seviyorum.Ama sanırım dediğiniz gibi dizi tutmadı
Gürgenin oyunculuğu çok iyi
-
gürgen skeçte daha iyi -
çk sıkıcıı -
abi kadro super dizi igrenc ya
bu kadroya gercekten yazk olmus sırf bu kadro war die bazen izliorum ama gercekten dizi kotu
keske bu kadroya daha gusel bi dizi cekselermis
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X