Şimdi Ara

Kitabım çıkıyor-(Elde edebilirsiniz (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
12
Favori
7.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlısı olsun, maliyeti ne kadar oldu ?
  • Çünkü karşımdaki kızla konuşurken hı tabi ama öylemi tarzı cümlelerden kurtulmak artık kendimi anlatabilmek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü bir nedeni yok, çünkü burası Donanım Haber ve çekiliş varsa sonucu ne olursa olsun ben de varım.

• Çünkü bir türlü deliğe anahtarı sokamadım (Kapağın üzerindeki anahtar deliğine yanlış anlaşılmasın)

• Çünkü artık sevdigim, sevecegim kizi iliski psikolojisini tam bilemedigimden üzmek istemiyorum. Iliskileri duzgun ilerletmek icin bu kitaba ihtiyacim var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü tam bir öküzüm.Sevginin peşinde olmadığım için kaçırdım papatyamı.
  • Çünkü ilişki yaşamak istiyorum
  • çünkü benimde merakım var yazmaya ama kitap okumuyorum ya bilgisayar oyunlar çok oyalıyor beni
  • Cunku karsimdakine yanlis davranip kirmaktan biktim

• quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

Çünkü bir nedeni yok, çünkü burası Donanım Haber ve çekiliş varsa sonucu ne olursa olsun ben de varım.

• Çünkü, bu forum, LOL oyuncularından fazlasını hakediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende alabilir miyim ?
  • Çünkü böyle bir şeyi yapmak benim de her zaman aklımda ama bunu bir türlü basit bir düşünceden ileriye götürmeye cesaret edemedim. Buna cesaret eden birisinin nasıl bir eser ortaya çıkardığını çok merak ediyorum. Hayalinizi gerçekleştirdiğiniz için tebrik ederim sizi. Kim bilir belki beş yüz belki de bin yıl sonra kitabınız birisinin eline geçecek ve siz hayatta olmasanız da düşünceleriniz ölümsüz kalacak. Ne kadar küçük olsa da böyle bir ihtimalin olması insanı heyecanlandırmıyor mu?
  • çünkü "ben zaten biliyorum neyin ne olduğunu ihtiyacım yok." kafasındayım ve kitaptan öğreneceğim yeni şeylerle kendimde bir farkındalık yaratıp egomu baskı altına almayı planlıyorum.
  • Çünkü hayaller gerçekleşince güzeldir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgür1616 -- 16 Mart 2014; 13:00:00 >
  • Çünkü forumda birçok mesajını gördüğüm ve dolaylı yoldan aynı görüşü savunduğum kişi kitap çıkarmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çünkü bende 2 senedir kitap yazıyorum ve çok güvenmeme rağmen nasıl çıkartılır basılan bir kitap nasıldır, ilk defa kitabı basılan brinin kitabı nasıldır merak ettiğim için. Ayrıca çok tebrik ederim. Devamını dilerim.
  • selam hocam varsa banada gönderebilir misiniz

bir kritik yazarım kitap hakkında teşekkürler.
  • Çünkü ilişkimde öküz olmak yerine at koşturmak istiyorum
  • Tebrikler oncelikle destekliyorum seni cunku benim babamin da 8 tane kitabi var. Ergenekon, tarih vs konular hakkinda bikinmeyen gercekler anlatiliyor, fetoya tayyibe sovuluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllyldrm -- 16 Mart 2014; 13:24:31 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.