Şimdi Ara

Kitabın adı ney acaba ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Şimdi daha genelini söyleyeyim. 80'lerin başlarına dönersek. 70'lerde sanayiye teşvik vardı. Bir sanayi dalını teşvik ettiklerinde o malın ithalini yasaklıyorlardı. Dolayısıyla 80'lere kadar Türkiye'de ciddi' bir sanayi gelişiyordu. Derken Özal'ı gönderdiler. O da dedi ki: "Sanayi de ne oluyormuş?", "Sanayisiz kalkınma modeli" dedi. Kıyılara büyük oteller yapacağız, turizmle geçineceğiz. Ne Ma ne Ma. Sanayisiz kalkınma modeli. Dedik, bu Laf yabancı gelmiyor. Afrika'nın Batı kıyısında küçük eski İngiliz sömürgesi var. Gambiya, küçük bir ülke. İngilizler çekildikten sonra Gambiyalılara demişler ki "sanayisiz kalkınma modeli." "Denizin kenarına oteller yaparsınız, her sene size turist göndeririz, geçinir" şöyle bir kısım geçiyor adını bulamadım :/Kitabın adı ney acaba ?

• hiç mi bilen yok ya :/
  • Kim olduğunu bilmiyorum ama idrakinin kıt olduğu belli. Gambiya'nın turizm potansiyeliyle bir Akdeniz Ülkesininki bir mi? Türkiye'de turizme çeki düzen getirilse gerek tarih isteyen gerek deniz isteyen her türlü turistle Fransa'dan çok turist alır. Fransa'nınki kadar bir sanayimiz de olsa keşke ona bir dediğim yok da bu adamın yaptığı kıyas saçma.

Neyse gene de ben de merak ettim. Bulunabilir ise ben de öğrenmek isterim kimindiğini.
  • Kısa bir aramayla buldum. Oktay Sinanoğlu'nunmuş. Şaşırtmadı. Kitabın adı da İlerisi İçin.
  • teşeklkürler
  • evet oktay sinanoğlu bütün kitaplarını öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.