< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrF_T -- 15 Ekim 2020; 11:16:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu] (13. sayfa)
-
-
D&R alt limitsiz ücretsiz kargo kodu: 5B10A09T
-
Enpara 'nın kampanyasına katılıp BKM'den 50 tl ve üzeri kitap alıp 15 tl iade alıyorum
Yıl sonuna kadar geçerli
-
Hem sipariş verdim, paylaşım için teşekkürler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kidega yüzde 15 papara ile iade veriyor. Ama max 15tl. Ben yararlandım. Kidega biraz pahalı uygun fiyatlı ürünü almak lazım değmesi için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 16 Ekim 2020; 1:4:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim cidden öyle mi ya ben de iki gün önce sipariş vermiştim hala sipariş hazırlanıyor yazınca bir terslik olduğunu düşünmüştüm en iyisi iptal edeyim hemen
-
Akşam bakayım. Teşekkürler.
-
Telefonla aradığımda 15 dk bekleme süresi verdi. Bekleyip konuştum ve paranın iadesini istedim. Bir gün sonra parayı gönderdiler. Sadece tehditten anlıyorlar, haberiniz olsun.
Son 2 aydır şikayetvar ve ekşi sözlük yorumları çok kötü hocam bende hep alırdım ama bu ay hiç almadım.
-
-
-
İdefix yeni üyelerine kitap alışverişinde ufak bir indirim yapıyor. Konuya eklemek istedim :)
Not: Kargo kodu halen geçerli :) Teşekkür ederim hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgill -- 16 Ekim 2020; 19:28:22 > -
Sanırım papara dışında işe yarar kampanya kalmadı
Arkadaşlar,
Amazon dan 15 tane kitap alacağım. En hesaplı uygun nasıl alabilirim?
Prime üye olup alışveriş sonrasında iptal edeyim mi? Amazon dan ilk alışverişim olacak bana özel bir indirim var mı?
Prime ilk ay free
kitabınabak ile kitapları karşılaştırın sonra karar verin
Tosla kartınız varsa D&R üzerinden yapacağınız 75 TL ve üzeri alışverişte 20 TL iade yapılıyor. D&R ücretsiz kargo kodu da var. Çok iyi bir kampanya olmasa da hiç yoktan iyidir.
10 gün önce prime üyelerine 150 üzerine (30+25) 55 TL indirim yaptı. Ayrıca kitap alımına % 20 indirim kampanyası oldu. Aceleniz yoksa bekleyin. Belki yeni bir kupon tanımlar yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 19 Ekim 2020; 17:14:16 >
Bahsini ettiğim kampanya buydu demek ki bitmiş.. acelem yok biraz daha bekleyelim hocam çok sağ ol :)
İdefix bu geceden itibaren başlayacak olan 3 günlük bir kampanya yapmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X