İndirim ve Kargo Bedava Kodları:
İDEFİX 0031AB7F - 5D55979F —> kargo bedava 98483099 - 246AE158 —> 150/30 indirim INEW15 —> 50/15 indirim D&R 0031DD08 - 5810A09T —> kargo bedava DNEW15 —> 50/15 indirim AKBANK20 —> 150/20 indirim (Akbank Kredi Kartı Olanlar)
Kitap365.com KTP365 —> %7 indirim SGMT10 —> %10 indirim INSTA7 —> %7 indirim Kitapsepeti.com SEPETTE5—> %S indirim |
Kitap Fırsatları, Kampanyaları ve Ücretsiz İndirim Kodları [Ana Konu] (26. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Soğuk Uyanış Serisi - Robin Wasserman
Bir kitap fiyatına tüm seriye sahip olabilirsiniz.
1. Kitap Donmuş (5 TL) : https://www.amazon.com.tr/Donmu%C5%9F-So%C4%9Fuk-Uyan%C4%B1%C5%9F-Serisi-Kitap/dp/6051862374/ref=sr_1_1?dchild=1&qid=1610099563&refinements=p_27%3ARobin+Wasserman&s=books&sr=1-1
2. Kitap Kırılmış (5 TL ) : https://www.amazon.com.tr/K%C4%B1r%C4%B1lm%C4%B1%C5%9F-So%C4%9Fuk-Uyan%C4%B1%C5%9F-Serisi-Kitap/dp/6051862382/ref=sr_1_3?dchild=1&qid=1610099563&refinements=p_27%3ARobin+Wasserman&s=books&sr=1-3
3. Kitap Parçalanmış ( 5 TL ) : https://www.amazon.com.tr/Par%C3%A7alanm%C4%B1%C5%9F-So%C4%9Fuk-Uyan%C4%B1%C5%9F-Serisi-Kitap/dp/6051862390/ref=sr_1_2?dchild=1&qid=1610099563&refinements=p_27%3ARobin+Wasserman&s=books&sr=1-2
Bonus :
Şimdi Moda Pastel - Meredith Schorr
-
Merhaba D & R kod aramaktayım varsa lütfen PM atarmısınız ?
-
Amazon'da bazen hiç duyurulmasa da bazı kitaplar %50 indirimle satılıyor sonra ya bitiyor ya fiyatı yükseliyor. Mesela şu iki kitap listemdeydi, ara ara bakıyordum, 3-4 gün önce ilkini az önce de ikincisini %50 indirimli fiyatlarından aldım.
Ölümün sonu https://www.amazon.com.tr/gp/product/6257737044/ - 37,5 TL iken
Calibanın Savaşı https://www.amazon.com.tr/gp/product/6053753386 32 TL iken.
Diyeceğim o ki, genel kitap kampanyası olmasa da, Amazon'da bazı kitapların fiyatları satış adetlerine göre %50 indirime giriyor, satış olursa tekrar yükseliyor. Takipte kalmalı her zaman.
-
arkadaşlar merhaba papara kartta bkm kitaptan yapılan alışverişe %15 iade veriyor. kupon kodları ile birleşiyor. haberiniz olsun
-
Kidega.com'da İthaki yayınlarında %50 indirim var. (yukarıda Amazon'dan aldığım kitap da %50 indirime girmiş) :)
Bilimkurgu klasikleri ya da karanlık kitaplık serilerini tamamlamak isteyenler için iyi olabilir.
-
-
Sadece bu ikisini değil bundan önce yazdığı 5 kitabı da George Orwell serisi diye bastılar. Genel olarak İthaki’nin çevirileri güzel olsa da Can yayınları’nın yani Celal Üster’in çevirisi 1984’i orijinal dilinde olduğu gibi özgün bir dil ile anlatılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirphoenixx -- 9 Ocak 2021; 16:28:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sirphoenixxKidega.com'da İthaki yayınlarında %50 indirim var. (yukarıda Amazon'dan aldığım kitap da %50 indirime girmiş) :)
Bilimkurgu klasikleri ya da karanlık kitaplık serilerini tamamlamak isteyenler için iyi olabilir.
Bir iki kitaba baktım piyasaya göre gerçekten indirimde görünüyor siz karşılaştırma yaptınız mı? İndirim gerçek mi?
-
Şimdi baktım, İş Bankası Kültür Yayınları da çıkarmış; çevirmeni Bülent Oral Doğan. Nasıl bir çevirmen bilmiyorum ama İş Bankası, kötü çevirmenlerle çalışmadığı için bunu da iyi çevirmiştir diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"kitabinabak.com" üzerinden fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum, George Orwell kitaplarında bence de en mantıklısı Can Yayınları. -
-
Evet, @mrf_t ‘nin dediği gibi Kitabinabak.com üzerinden güvenilir satıcılar arasından en ucuzunu arayabilirsiniz her zaman. Ayrıca kitaplarda “gerçek olmayan indirim” söz konusu olamaz çünkü fiyatı yayınevi belirleyip kitabın arkasına basıyor. Bir kitabın ilk fiyatının neredeyse her yerde aynı olduğu ve indirimin o fiyat üzerinden yapıldığını görebilirsiniz. Enflasyon sebebiyle yayınevi fiyatı artırdığında bazen kitabevleri eski fiyattan aldıkları ürünleri yeni fiyatına güncellemeden indirim yaptıklarında nadir olarak farklı ilk fiyat görebilirsiniz.
Bu arada hepsiburada kitabinabak.com ile entegre çalışmadığı için HB’yi ayrıca kontrol ediyorum ben. -
Katılıyorum, İş Kültür her zaman iyi tercümanlarla çalışıyor. Onların da George Orwell kitapları bastığını bilmiyordum ama bende Can Yayınları’nın hem ince kapak hem de özel basım 1984 olduğu için ne İthaki’den ne İş Kültür’den almayacağım
Diğer taraftan da az önce Kidega üzerinden İthaki’nin bastığı Katalonya’ya selam kitabını sipariş ettim. -
Kidega üzerinde sepette almayı düşündüğüm kitaplar vardı, bazıları indirime girmiş. Bazılarını ise net hatırlamıyorum.
240 TL oldu sepet girsem mi masrafa bilemedim.
-
Çeviri çok önemli, ucuz vs diyerek her baskıyı almamalı.. -
Kidega da enpara 100 e 25 indirim kampanyası da var. Gerçi enpara bir sürü şart eklemiş ama yine de değerlendirilebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok şart koyuyor değmez uğraşmaya papara bitmediyse o iyiydiquote:
Orijinalden alıntı: karaelf7
Kidega da enpara 100 e 25 indirim kampanyası da var. Gerçi enpara bir sürü şart eklemiş ama yine de değerlendirilebilir. -
Papara bitmiş, ben de ilk ona bakmıştım 😄
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X